Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Άγριες Μέλισσες: Φινάλε με αίμα! Οι συγκλονιστικές σκηνές των τελευταίων επεισοδίων

Άγριες Μέλισσες: Φινάλε με αίμα! Οι συγκλονιστικές σκηνές των τελευταίων επεισοδίων

Άγριες Μέλισσες: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στις «Άγριες Μέλισσες», μιας και οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 είναι καθηλωτικές.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, πρόκειται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, το οποίο αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Όπως θα δούμε, η Ελένη, καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων.

Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά εκείνη αποφεύγει να του πει το οτιδήποτε για τα έξι εφιαλτικά χρόνια που πέρασε στη φυλακή. Οι εφιάλτες της όμως δεν λένε να την εγκαταλείψουν και αποφασίζει να μοιραστεί το μεγάλο της μυστικό με τη Δρόσω. Από την άλλη, ο Προύσαλης βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη, φτάνει στα όρια του και παραιτείται. Το χωριό αναστατώνεται αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται.

Το τελευταίο χαρτί του Βόσκαρη

Ο Βόσκαρης καταφέρνει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στον Άγγελο και τη Σοφούλα, την ώρα που ο Λάμπρος ανήσυχος με την συμπεριφορά της Ελένης συναντάει κρυφά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη. Ο χειρότερος εφιάλτης του παίρνει σάρκα και οστά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, και χωρίς να χάνει χρόνο ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση για να ζήσουν ήρεμοι μακριά από τα προβλήματα.

Κι ενώ η Ελένη δεν νιώθει έτοιμη να φύγει από τον τόπο της, ο Βόσκαρης δεν κάνει δεκτή την επιστροφή του Προύσαλη στο τμήμα και το Διαφάνι θα δώσει με τον τρόπο του, την απάντηση του. Ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, για να οδηγήσει την Ελένη μακριά απ’ το Διαφάνι, Μυστικά και ψέματα βγαίνουν στη φόρα, και. μια μάχη σώμα με σώμα δεν θ’ αφήσει τίποτα όρθιο. Η σύγκρουση ανάμεσα στον Λάμπρο και στον Βόσκαρη όπως θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο θα βαφτεί με αίμα, θέτοντας βάση για τα όσα θα διαδραματιστούν στα νέα επεισόδια της σειράς που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Στη φόρα ο παράνομος δεσμός Ασημίνας-Μπάμπη

Εν τω μεταξύ, μετά την επιστροφή της Δρόσως, η Ασημίνα εκτός του ότι φοβάται πως η αδερφή τις θα διεκδικήσει τον μικρό Σέργιο, τρέμει στη σκέψη να ξυπνήσει ξανά το πάθος της για τον Νικηφόρο. Η απόγνωση την ρίχνει στο ποτό, αλλά και στην αγκαλιά του Μπάμπη, με τον οποίο κάνουν κρυφό δεσμό. Ο Νικηφόρος όμως από την άλλη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως η γυναίκα του τον απατά και βάζει τον Σωτήρη να την παρακολουθήσει.

Την ίδια στιγμή η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την Ασημίνα και τον Μπάμπη και πλέον ο δεσμός τους βγαίνει στην επιφάνεια. Σαν να μην φτάνει αυτό, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του Σέργιου. Η εξέλιξη αυτή κάνει την Ασημίνα έξαλλη, και δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει, παρά και τις παραινέσεις ταυ Νικηφόρου.

Η σκληρή αλήθεια που διαλύει τον Μελέτη

Εν τω μεταξύ, η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Δούκας και ο Σέργιος σκότωσαν τον Γιώργη Σταμίρη και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί. Ο τελευταίος ωστόσο τους στήνει παγίδα, θέλοντας να ξεπληρώσει παλιούς λογαριασμούς. Μέσα σε όλα αυτά, ο Γραμματικός ζητάει από την Πηνελόπη να παντρευτούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά ο Δούκας απαγορεύει στην οικογένεια του να παρευρεθεί ν σε αυτόν τον γάμο. Όμως θα συναντήσει αντίσταση από κάποιον που δεν περίμενε ποτέ…

Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός υστέρα απ’ την απόφαση του Κωνσταντή ν’ αναβάλλει τον γάμο του με την Δόμνα. Το ίδιο βράδυ ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια απ’ το παρελθόν. Συνειδητοποιώντας πως είναι παιδί βιασμού, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, καταβάλλοντος κάθε δυνατή προσπάθεια να συνέλθει από το σοκ. Λίγο αργότερα, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα οδη¬γήσει σε νέες αναταράξεις. Οι δυο τους είναι έτοιμοι να περάσουν μερικές στιγμές πάθους, αφήνοντας τα συναισθήματα τους να βγουν στην επιφάνεια.

gossip-tv.gr

About Μαρία Νικολοπούλου