Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Άνοιξε η εστίαση στην Κορινθία : Στις καφετέριες οι πρώτοι θαμώνες

Άνοιξε η εστίαση στην Κορινθία : Στις καφετέριες οι πρώτοι θαμώνες
Η Κορινθία  αλλά και  ολόκληρη η χώρα άνοιξε την εστίαση και σιγά σιγά επέστρεψε στους παλιούς της ρυθμούς

Μετά τις 12 το μεσημέρι η κίνηση σε καφέ, μεζεδοπωλεία και εστιατόρια έγινε πιο έντονη καθώς η εστίαση άνοιξε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου, έπειτα από έξι μήνες που παρέμεινε κλειστή για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Ο πεζόδρομος της Κορίνθου θυμίζει σιγά- σιγά εποχές πριν την πανδημία Covid-19. Τραπέζια και καρέκλες στήθηκαν ξανά στο γνωστό σημείο συνάντησης πολλών Κορινθίων

Το ίδιο και στο Λουτράκι , όπου τα τραπέζια ξεκίνησαν να γεμίζουν.Τώρα είναι ήρεμοι όλοι, πίνουν το καφεδάκι τους, έχουν τις μάσκες τους, σχολίασε  ιδιοκτήτρια καφετέριας στην περιοχή. «Έχουμε αντισηπτικό σε κάθε τραπέζι, όλα τα μαγαζιά. Έχουμε τις αποστάσεις μας. Προσπαθούμε να μην κουνάνε τις καρέκλες. Έχει μια κίνηση με κανονική ροή. Δεν γίνεται χαμός. Αλλά έχει μια καλή κίνηση. Το περιμέναμε πάρα πολύ καιρό», συμπληρώνει.

Τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τους πολίτες το άνοιγμα του κλάδου μοιάζει με γιορτή. «Από τις 9 το πρωί που έχουμε ανοίξει η προσέλευση κόσμου είναι έντονη. Μάλιστα μικρότερες ηλικίες γιατί συνήθως είχε μεγαλύτερες ηλικίες τόσο νωρίς. Δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν ότι πίνουν καφέ σε γυάλινο ποτήρι και ότι κάθονται στο τραπέζι σχολιάζει ιδιοκτήτης καφέ στην Κόρινθο .

Ας θυμηθούμε τα καλά εστιατόρια και καφέ της Κορινθίας

Πάμε να τις δούμε με ένα κλικ 

Δείτε επίσης 

 

Δείτε περισσότερους χώρους , από τους καλύτερους της Κορινθίας εδώ

estiat;oria 3

Εστιατόρια  Αίθουσες Εκδηλώσεων … με ένα κλικ 

καφενείο

cafe- bar… με ένα κλικ

About Μαρία Νικολοπούλου