Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Έκκληση στους καταναλωτές της Κορίνθου να στηρίξουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα της πόλης τους ενόψει της Black Friday  κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου.

Έκκληση στους καταναλωτές της Κορίνθου να στηρίξουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα της πόλης τους ενόψει της Black Friday  κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου.

Έκκληση στους καταναλωτές ττης Κορίνθου να στηρίξουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα της πόλης μας ενόψει της Black Friday  κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «καλεί το καταναλωτικό κοινό να επιλέξει για τις ηλεκτρονικές αγορές του τα τοπικά καταστήματα της πόλης μας.

Online Καταστήματα της Κορινθίας

 

Ο Πρόεδρος Βασίλης Γεώργαρης έκανε την παρακάτω δήλωση στον Ηλεκτρονικό Οδηγό webkorinthos.gr: 

«Η στήριξη της τοπικής μας οικονομίας είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή»,  και προσθέτει: «Στηρίζοντας τα εμπορικά καταστήματα της Κορίνθου  οι καταναλωτές στηρίζουν χιλιάδες εργαζόμενους, οικογένειες, νοικοκυριά και έναν σκοπό: να παραμείνουν όλες αυτές οι μικρές επιχειρήσεις ανοιχτές».

Φέτος η Black Friday, η οποία πέφτει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, θα είναι πολύ διαφορετική καθώς θα γίνει υπό συνθήκες lockdown, με κλειστά καταστήματα.

Το πρόβλημα για χιλιάδες επιχειρήσεις είναι μεγάλο, καθώς μόνο το 7% εξ αυτών διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα και δύναται να συμμετέχει, την ώρα, μάλιστα, που ο ανταγωνισμός από μεγάλα ευρωπαϊκά ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πολύ έντονος.

About Μαρία Νικολοπούλου