Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ένας Πολύ Καλός Λόγος για να Βάλετε Μαύρο Πιπέρι στο Πλυντήριο!

Ένας Πολύ Καλός Λόγος για να Βάλετε Μαύρο Πιπέρι στο Πλυντήριο!
  • Χρησιμοποιήστε μαύρο πιπέρι αντί για χρωμοπαγίδα στο πλυντήριο ρούχων.
  • Βάλτε 1 κ.σ. πιπέρι μέσα στη θήκη του απορρυπαντικού.
  • Πλύντε κανονικά με κρύο νερό και πείτε αντίο στο ξεθώριασμα των ρούχων.
  • Έχετε παρατηρήσει πως τα χρώματα των ρούχων σας ξεθωριάζουν πολύ εύκολα; Μήπως έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε συνέχεια χρωμοπαγίδες και θέλετε να βρείτε ένα απλό οικονομικό κόλπο για να προστατεύετε τα ρούχα σας; Η λύση βρίσκεται στο πιπέρι και σήμερα θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε στο πλύσιμο των ρούχων σας.

    Τι θα χρειαστείτε Για αυτό το κόλπο το μόνο που χρειάζεστε είναι απλό μαύρο πιπέρι.

    Η μέθοδος Προσθέστε 1 κ.σ. πιπέρι στη θήκη του πλυντηρίου που βάζετε το απορρυπαντικό και προσθέστε κανονικά το απορρυπαντικό που θα προσθέτατε για μια κανονική πλύση. Πλύνετε κανονικά τα ρούχα σας με κρύο νερό και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα χρώματα ρούχων όπως θα κάνατε αν βάζατε μια χρωμοπαγίδα μέσα στο πλυντήριο.

  •  

    Με αυτό το κόλπο μπορείτε να πλύνετε πολύχρωμα ρούχα μαζί.

    Πώς λειτουργεί το πιπέρι Η τριβή του πιπεριού με τα υπολείμματα του σαπουνιού (που κολλάνε στα ρούχα και προκαλούν ξεθώριασμα) έχει ως αποτέλεσμα να απομακρύνονται αυτά από τα ρούχα. Από την άλλη μεριά το κρύο νερό απομακρύνει τα υπολείμματα αλλά και τους κόκκους πιπεριού με αποτέλεσμα τα ρούχα σας να καθαρίζουν εύκολα και χωρίς να ξεθωριάζουν.

    Βάλτε 1 κ.σ. σε κάθε πλύση για να μην ξεθωριάσουν τα ρούχα σας.

About Μαρία Νικολοπούλου