Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Έξι ρούχα που φορούν τα αρσενικά και σιχαίνονται τα θηλυκά

Έξι ρούχα που φορούν τα αρσενικά και σιχαίνονται τα θηλυκά

Μικρό ευαγγέλιο πρέπει να αποτελέσει η παρακάτω λίστα των ρούχων και αξεσουάρ που απαγορεύεται να φορά ο κάθε άντρας. Ναι! Γιατί δεν υποκύπτουν σε στιλιστικά ατοπήματα μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες.

Ας ξεκινήσουμε από τις αλυσίδες. Ξέρετε, αυτές που μπορεί να φορά ο Jay Z και να τους πηγαίνουν, αλλά αποτελούν αξεσουάρ προς αποφυγή για τους υπόλοιπους άντρες. Είτε σε χρυσή είτε σε ασημένια εκδοχή, θυμηθείτε να τις πετάξετε.

Και αφού μιλάμε για μπλουζάκια, ας αναφερθούμε και στα V. Αυτά που αφήνουν μέρος από το στήθος σας εκτεθειμένο και πολλές φορές νομίζετε ότι το να φαίνεται ο δασύτριχος θησαυρός σας, σας κάνει αρρενωπούς. Ποτέ ξανά!

Ας μιλήσουμε για παντελόνια. Ποιος είπε ότι τα κολλητά τζιν, υφασμάτινα παντελόνια αποτελούν must; Κανείς που να σέβεται πάντως την έννοια της αισθητικής. Γι’ αυτό μπορείτε απλά να τα παίρνετε στο νούμερο σας ή και γιατί όχι; Λίγο πιο φαρδιά!

Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στα γυαλιά ηλίου. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορεί είτε να σας κάνει άντρες είτε παιδάκια αφού πολλοί προτιμούν μικροσκοπικά σχέδια που θα μπορούσαν να τα έχουν από το σχολείο.

Και για το τέλος, αφήσαμε τις τιμημένες λευκές κάλτσες. Υπάρχουν τόσα άλλα χρώματα που μπορείτε να βρείτε και να συνδυάσετε αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο. Γιατί πρέπει λευκό;

andras2

 Άνδρας τα καλύτερα καταστήματα στην Κορινθία

Πηγή: koolnews.gr

About Μαρία Νικολοπούλου