Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Έρχεται και αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος κάθε χρόνο και ξεσηκώνει τις γυναίκες… Δείτε προτάσεις για δώρο και θα ξελασπώσετε εύκολα και “αβασάνιστα” με ένα κλικ!

Έρχεται και αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος κάθε χρόνο και ξεσηκώνει τις γυναίκες…

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για τι δωρο να κανω του αγιου βαλεντινουΑπό μέρες έχει αυτό το ύφος η καλή σας «άραγε θα με θυμηθεί φέτος;  Θα μου φέρει τίποτα;  Κανένα λουλουδικό, κανένα αρκουδάκι, κανένα κοσμηματάκι;  Μήπως να μου κάνει και πρόταση γάμου;»

Αποτέλεσμα εικόνας για τι δωρο να κανω του αγιου βαλεντινου

Θυμάστε και εκείνη την περσινή “πατάτα” που κάνατε, της πήρατε για δώρο ένα φόρεμα που δεν της άρεσε καθόλου ή δεν της πήρατε τίποτα και φοβάστε μην την ξαναπατήσετε;

 

Μην φοβάστε…Φέτος εδώ είμαστε εμείς να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα καλύτερα…  Και δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ… Θα σας γράψουμε μερικές ιδέες που θα τις βρείτε εύκολα με ένα κλικ στο http://webkorinthos.gr/  όπου θα δείτε  όλα τα καταστήματα με τα απαραίτητα μπροστά στην οθόνη σας «αβασάνιστα»…

Για πάρτε μερικές ιδέες: Αποτέλεσμα εικόνας για τι δωρο να κανω του αγιου βαλεντινου

Ποια γυναίκα θα έμενε ασυγκίνητη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με δώρα όπως ένα υπέροχο αξεσουάρ;

Ποιανής το πρόσωπο δεν θα έλαμπε με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα;

Ποια δεν θα χοροπήδαγε από την χαρά της με ένα κόσμημα (ή και δαχτυλίδι αραβώνων – λέμε τώρα…)  ή ένα αρκουδάκι που συν τοις άλλοις είναι και ρόζ!

Αποτέλεσμα εικόνας για τι δωρο να κανω του αγιου βαλεντινου

  • Τα λουλούδια είναι ένα κλασικό και αγαπημένο δώρο, μία ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα είναι το πιο ρομαντικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα εισπράξετε εν ριπή οφθαλμού και το φιλάκι σας!

 

  • Ένα αξεσουάρ όπως εκείνα τα μοδάτα γυαλιά ηλίου που τα κοιτάζει κάθε φορά που περνάτε απο τη βιτρίνα, ή εκείνο το ωραίο επώνυμο φουλάρι που έχει βάλει στο μάτι, ή εκείνη την tredy τσαντούλα που γλυκοκοιτάζει απο καιρό, μαζί με ένα κουτί σοκολατάκια ή ένα μπαλόνι κόκκινο που να γράφει “I love you” σίγουρα δεν θα την αφήσει ασυγκίνητη.

 

  • Μπορείτε σαν δώρο να εκτυπώσετε μία αφίσα ή μια μπλούζα με μια φωτογραφία με την… αφεντομουτσουνάρα σας και πάνω στην οποία θα αναγράφεται το μήνυμα που θέλετε να διαβάσει για να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μαζί με το δωράκι που θα διαλέξετε.

 

  •  Μπορείτε να αγοράσετε ένα φο-μπιζου πολύ όμορφο και μοντέρνο αν δεν διαθέτετε αρκετά χρήματα ή ένα ακριβό κόσμημα αν τα διαθέτετε, ακριβώς όπως της αξίζει μετά από ένα τρυφερό τετατετ το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου.

Αποτέλεσμα εικόνας για τι δωρο να κανω του αγιου βαλεντινου

  • Δωρίστε της μικρά αριστουργήματα δημιουργίας, γλυπτά, πίνακες, μια κορνίζα με μια φωτογραφία σας, όπως επίσης και πρωτότυπα διακοσμητικά που θα ομορφύνουν εκείνη τη γωνιά που κάτι της έλειπε… Μαζί με ένα φιλάκι είναι ό,τι πρέπει!

 

  • Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν πιστεύετε ότι θα την ενθουσιάσει σαν δώρο του Αγίου Βαλεντίνου και είστε και αποφασισμένος για να κάνετε το βήμα το “απονενοημένο” (χεχε)  τότε επενδύστε στη… δοκιμασμένη συνταγή: κάντε δώρο σε εκείνη (αλλά και  στον εαυτό σας)  ένα ζευγάρι σούπερ σέξι εσώρουχα και κανονίστε εκείνη την ημέρα να… μείνετε σπίτι αλλά για να μην το… παρεξηγήσει το πράγμα… ε,  κάντε της μαζί και μια προτασούλα γάμου, έτσι να βρίσκεται βρε αδελφέ… και ξέρετε… υπάρχει και το στρίβειν δια του αραβώνος που έλεγε και ο Στρατηγός στην ταινία…. Χαχα!  Αστειευόμαστε έτσι;  Εννοείται ότι θα το πάρετε το κορίτσι!!!  Εξηγημένα πράγματα.

Σχετική εικόναΜην ξεχνάτε ότι τα καταστήματα της πόλης μας έχουν και πολλές προσφορές, εάν δεν πάτε και την τελευταία μέρα, και μπορεί να βρείτε πραγματικά αριστουργήματα μισοτιμής ή με έκπτωση!  Επίσης θα σας βοηθήσουν πολύ στην επιλογή και οι υπάλληλοι των καταστημάτων που είναι… “εκπαιδευμένοι”  για εκείνη την ημέρα…

Όπως και να έχει,  μια ρομαντική έξοδος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ό,τι πρέπει για να ανανεώσετε τη σχέση σας.. Εντυπωσιακά μενού συνοδεία ενός καλού κρασιού  και κάθε λογής events διοργανώνονται με αφορμή την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και υπόσχονται να σας κάνουν να περάσετε τις ομορφότερες στιγμές με το έτερόν σας ήμισυ μαζί με το εκπληκτικό δώρο που θα έχετε διαλέξει.

Άντε βρε… και του χρόνου… διπλοί!

ΕΞΤΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ:  

Μην της κάνετε δώρα κατσαρολικά, πιάτα κλπ γιατί μπορεί μεν να είναι χρήσιμα, αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικά και το πιθανότερο είναι να προσγειωθούν στο κεφάλι σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ:

CASA DI FIORE – ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ

Natura Flowers – Aνθοπωλείο

ΑΝΘΟΤΕΧΝΙΚΗ – ΤΣΑΚΩΝΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Β.

ΑΝΘΟΚΗΠΙΟ – ΑΣΛΑΝΗΣ Θ. & Κ. Ο.Ε.

Deco floral

AG JEWELLERY – ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

Γλυκοφρύδης Κόσμημα

ΚΑΡΣΟΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – Κοσμήματα

ΜΙΓΓΟΛΙΟΣ Jewellery

ΤΣΟΛΑΚΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε. – ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ – ΑΦΟΙ Χ ΤΡΟΥΠΗ ΟΕ

ΤΑΟΥΞΙΔΗ – ΕΝΔΥΜΑΤΑ / ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ANNE MARIE

MAMBO-ACCESSORIES

Prestige – αξεσουάρ

SEVENTY THREE CLOTHING – Γυναικεία Ενδύματα & Αξεσουάρ

ΚΥΠΡΑΙΟΣ EYE FASHION

ΤΑΟΥΞΙΔΗ

Ο Κόσμος της Χάντρας

ΠΑΠΑ & ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ – Καρανικόλα Αικατερίνη

Υδροχόος – Υδροχόος

MPN Media – Διαφημιστικές Παραγωγές – Έντυπα

 

 

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου