Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Έυκολη πασχαλινή διακόσμιση εν μέσω πανδημίας

Έυκολη πασχαλινή διακόσμιση εν μέσω πανδημίας

Πάσχα 2020, ένα διαφορετικό Πάσχα! Πως να φτιάξεις εύκολη πασχαλινή διακόσμηση  με απλά υλικά για να ομορφύνεις τον χώρο σου

Νομίζω πως θα συμφωνήσεις μαζί μου πως το φετινό Πάσχα είναι κάτι που δεν το έχεις ζήσει ποτέ! Κι ενώ στην αρχή αγχώθηκα και στενοχωρήθηκα και φοβήθηκα στη συνέχεια αποφάσισα να ζήσω αυτή την διαφορετικότητα με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κι αυτό για μένα περνάει μέσα από την δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας στο σπίτι μας έστω κι αν φέτος δεν θα υποδεχθεί φίλους και συγγενείς. Γιατί πολύ απλά σκέφτηκα πως τι κι αν είμαστε μόνοι μας; Γιατί θα πρέπει να βουλιάξουμε σε αυτή την αναγκαστική μοναξιά; Η δημιουργία και ο όμορφος χώρος θα μας παρασύρουν σε αυτή την ανοιξιάτικη γιορτή όπου μαζί με την Ανάσταση γιορτάζουμε και την ανάσταση της φύσης.

Σπίτι στην Κορινθία

 

Δείτε τις προτάσεις που θα  μας φτιάξουν το κέφι και  θα μας βάλουν  σε εορταστικό κλίμα 

Ένα παλιό κουτί αλλάζει όψη αν το γεμίσεις με λουλούδια και πασχαλινά αυγά.

Η εξώπορτα του σπιτιού γίνεται εντυπωσιακή με ένα πασχαλινό πρωτότυπο στεφάνι. Το πασχαλινό σας τραπέζι θα γίνει “glamorous”, αν τις πετσέτες σας τις διπλώσετε σε σχήμα “λαγουδάκι” και προσθέσετε δύο- τρεις ακόμα πινελιές.

Οι γωνιές του σπιτιού θα γίνουν γιορτινές και χαρούμενες με λουλούδια και μικρές πασχαλινές λεπτομέρειες. 

Πρωτότυπες ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε εικόνες γεμάτες χρώμα, φαντασία και στυλ που θα σας ενθουσιάσουν.Το μόνο που θα χρειαστείτε για να τις μεταφέρετε στο δικό σας χώρο είναι κέφι, διάθεση για αλλαγή και δημιουργία και λίγα υλικά που μπορείτε να βρείτε εύκολα παντού.

About Μαρία Νικολοπούλου