Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Έχετε στεγαστικό δάνειο; Γλιτώστε χρήματα από την ασφάλεια του σπιτιού σας…

Έχετε στεγαστικό δάνειο; Γλιτώστε χρήματα από την ασφάλεια του σπιτιού σας…

Αν έχετε πάρει στεγαστικό δάνειο για την αγορά σπιτιού, θα έχετε σίγουρα ενημερωθεί από την τράπεζα για την υποχρέωσή σας να το ασφαλίσετε.

Ο δανειολήπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει όποια Ασφαλιστική Εταιρεία επιθυμεί;

Πλέον, ναι. Παλαιότερα, αυτό δεν μπορούσε να γίνει, καθώς το ακίνητο ασφαλιζόταν στην εταιρεία, που υποδείκνυε η τράπεζα. Αυτό όμως έχει αλλάξει και ο ασφαλιζόμενος μπορεί να βρει το πακέτο, που θεωρεί πιο συμφέρον για τον ίδιο και να συνεργαστεί με τον ασφαλιστικό πράκτορα και την εταιρεία που εμπιστεύεται.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, κάθε τράπεζα οφείλει να αποδέχεται οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας, αρκεί βέβαια να καλύπτονται οι όροι ασφάλισης που θέτει η ίδια η τράπεζα, όπως αυτοί στη δανειακή σας σύμβαση. Κάνοντας μια έρευνα και ζητώντας προσφορές ασφάλισης εκτός τραπέζης,  θα εκπλαγείτε από τη διαφορά στα ασφάλιστρα! Έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσό κάθε χρόνο από τα ασφάλιστρα που πληρώνατε μέχρι πρότινος.

 

Δηλαδή, με λιγότερα χρήματα, μπορείτε να αποκτήσετε μια ασφάλεια κατοικίας, η οποία περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις που απαιτούνται από τις τράπεζες για το στεγαστικό σας δάνειο, διασφαλίζοντας την περιουσία σας σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών, όπως πυρκαγιά, έκρηξη, πλημμύρα, καταιγίδα, χαλάζι, διάρρηξη σωληνώσεων, θραύση υαλοπινάκων, βραχυκύκλωμα, σεισμό κ.α.
Ασφαλίστε τώρα την κατοικία σας έξυπνα, γρήγορα και πολύ πιο οικονομικά…

Με λιγότερα χρήματα αγοράζετε το ίδιο προϊόν..

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

About Μαρία Νικολοπούλου