Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αθανάσιος Δούρος: Μία συνέντευξη «φωτιά» που εντυπωσίασε στο ραδιόφωνο “Δίολκος radio 105,6” (Βίντεο)

Αθανάσιος Δούρος: Μία συνέντευξη «φωτιά» που εντυπωσίασε στο ραδιόφωνο  “Δίολκος  radio 105,6” (Βίντεο)

Με «αισιοδοξία και μαχητικότητα» ρίχνονται στην πολιτική μάχη των δημοτικών εκλογών οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Κορινθίας,  με παρουσιάσεις σημαντικές   στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  , γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τον σημαντικό ρόλο τους ,  εφόσον η επιρροή τους είναι τόσο μεγάλη και ισχυρή που τα πάντα κινούνται μέσα από αυτό.

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν εξελιχθεί σε ένα χρήσιμο εργαλείο για τη γρήγορη διάδοση νέων πληροφοριών σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο κοινό, αλλά και σε ένα ευρύ ηλικιακά κοινό.

Ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός “Δίολκος radio . 105,6, μέσα σε αυτό το πλαίσιο της πληροφόρησης , θέλοντας να συμβάλλει στην ενημέρωση των συμπολιτών, μας θα παρουσιάζει καθημερινά συνεντεύξεις όλων των δημοτικών παρατάξεων , τις οποίες θα έχουν την δυνατότητα οι ακροατές να τiς  ακούν την επομένη και μέσα από τις ιστοσελίδες Πρώτη news Κορινθίας ,  webkorinthos καθώς και από το facebook .

Mία τέτοια παρουσίαση  που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις  , τολμώ να πω,  πως εντυπωσίασε ,  ήταν του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Αθανάσιου Δούρου την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος ήταν «Καταπέλτης » μέσα  μέσα από την συνέντευξη «φωτιά», που έδωσε στον Νίκο Νικολόπουλο για όλα τα ζητήματα που αφορούν το δήμο Κορινθίων .

Ακούστε όλη την συνέντεηξη :

About Μαρία Νικολοπούλου