Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κορινθία: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών – Αστυνομική Επιχείρηση για την σύλληψη του δράστη

Κορινθία: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών  – Αστυνομική Επιχείρηση για την σύλληψη του δράστη

Αστυνομική Επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη στην Ορεινη Κορινθία  στην κοινότητα  Μποζικά .
Το Σοβαρό αυτό επεισόδιο ήρθε να ταράξει την ήρεμη κοινωνία του χωριού.

Όλα έγινα χθες Τετάρτη βράδυ όταν προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με συμπλοκή μεταξύ 4 αλλοδαπών.

Από την μία πλευρά 2 δίδυμα αδέρφια που φέρεται να δήχθηκαν την επίθεση και τα οποία ο ένας νοσηλεύεται αυτή την ώρα βαριά τραυματισμένος στην Εντατική Μονάδα στο «Ιπποκράτειο» Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και ο άλλος στο Νοσοκομείο Κορίνθου ελαφριά τραυματισμένος.

Από την άλλη άλλα 2 αδέλφια φερόμενοι ως δράστες.
Ο μικρότερος και ανήλικος συνελήφθη και κρατείται αυτή την ώρα και ο μεγαλύτερος αδερφός ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.

Από χθες το βράδυ βρίσκεται στην περιοχή ισχυρή αστυνομική δύναμη και χτενίζει την περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη ο οποίος διαφεύγει και που φέρεται να διαπληκτίστηκε με τα δίδυμα αδέρφια και τους τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο πιθανόν μαχαίρι.

Στην αστυνομία βρίσκονται επίσης και τα μέλη της οικογένειας του δράστη που διαφεύγει της σύλληψης προκειμένου να δώσουν κατάθεση που θα φωτίσουν τα αίτια που οδήγησαν στην αιματηρή συμπλοκή και ίσως το σημείο στο οποίο κρύβεται ο δράστης.

About Μαρία Νικολοπούλου