Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ακόμα ένα«απολαυστικό» Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων…κεκλεισμένων των θυρών

Ακόμα ένα«απολαυστικό» Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων…κεκλεισμένων των θυρών
Ένα …. «απολαυστικό» Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων με εντάσεις με συμβούλους να αφήνουν ανοικτά μικρόφωνα με αποτέλεσμα να γίνεται χαύρα …και ένα Δ.Σ. με φευγάτες εκφράσεις
Στο Δημοτικό συμβούλιο για τον ΑΟΣΑΚ προ ημερησίας διάταξης ερωτήθηκε ο πρώην Δήμαρχος να δώσει απάντηση ενώ η δημοτική αρχή έχει αλλάξει εδώ και δυο χρόνια και στα προ ημερησίας διάταξης ερωτάται ο Δήμαρχος…και γενικά άλλος διοικεί το δήμο … να οργανωθούμε….. Μεγάλο θέμα η διανομή του νερού και γκρίνιες για τους αγρότες που δεν έχουν την δυνατότητα να ποτίζουν Και μη μου συγχύζεται τον Πρόεδρο….
Στην κατάληψη των ομπρελών από ιδιώτες στις παραλίες το θέμα που ετέθηκε από τον κ. Ζώγκο και την απουσία ελέγχων στο Δημοτικό συμβούλιο.. Πόσες φορές το είχαμε πει το περσινό καλοκαίρι ότι οι μόνιμες κατασκευές δεν έφυγαν ποτέ από την παραλία και ακόμη και σήμερα υπάρχουν εκεί. Και ο κ. Ζώγκος το ανέφερε στο Δ.Σ. ότι φεύγει το καλοκαίρι και οι κατασκευές παραμένουν.
Και όταν άρχισε η ένταση μεταξύ Σταυρέλη και Πνευματικού ακούστηκε επιτιθέμενος και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας βούτηρο στο ψωμί του να επιτεθεί στον πρώην που δεν διοικεί το έχουμε πει και φυσικά μια επίθεση με χαρακτηρισμούς και από τον αντιδήμαρχο μελετών ….Δυστυχώς ή ευτυχώς ο δήμαρχος έχει αλλάξει αλλά όλοι επιμένουν στον πρώην ….
 Μιλάνε  σε τηλεφωνα ή έχουν  άλλους διαλόγους όταν είναι σε εξέλιξη το δημοτικό συμβούλιο και αυτό συμβαίνει συνέχεια…..Αδιαφορία …
Σε άλλα νέα ο κορωνοϊός φαίνεται να υποχωρεί και όλα ανοίγουν !!!!
Τα μόνα που δεν ανοίγουν για το κοινό είναι οι υπηρεσίες ………και οι συσκέψεις συμβουλίων

About Μαρία Νικολοπούλου