Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αλήθειες και ψέματα για την μικρή πισίνα του Κολυμβητηρίου Κορίνθου

Αλήθειες και ψέματα για την μικρή πισίνα του Κολυμβητηρίου Κορίνθου
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ…
Για κόστος 7500 € η μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου Κορίνθου παρέμεινε κλειστή για πάνω από 3 χρόνια ..
Το 2018 μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο προ ημερησίας διατάξεως έθεσα το θέμα της Μη λειτουργίας της μικρής πισίνας , η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν ήξερα τι έλεγα και ότι θα απαιτηθούν μεγάλα ποσά για την επισκευή και επαναλειτουργία της..
Με την ανάληψη του Δήμου του 2019 από τον κο Νανόπουλο τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΠΑΠ , επανέφερα το θέμα ζητώντας να μάθω τι γίνεται με την πισίνα και ότι το κόστος επισκευής της δεν ανταποκρίνεται σ αυτά που μας έλεγαν και δεν θα ξεπερνούσε το πολύ τις 10.000 € …
Είναι λοιπόν αμαρτία 250 με 300 παιδιά για αυτό το ποσό να πηγαίνουν σε ιδιωτικές πισίνες καθώς και στο γειτονικό κολυμβητήριο του Λουτρακίου για να αθληθούν. Η απάντηση που έλαβα ίδια και πάλι, το κόστος είναι απαγορευτικό και ότι η επισκευή της έχει ενταχθεί μέσα στη μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου , # ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι #..
Τι άλλαξε όμως σε αυτά τα δυο χρόνια και αναθεωρήσατε την άποψη σας, και πολύ σωστά κάνατε κατά την δική μου άποψη….
Kατ’ εμέ , φυσικά προσωπική άποψη εκφράζω , ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κος Γιώργος Μαγκλάρας,
ο άνθρωπος είναι γνώστης του θέματος, το έψαξε το στήριξε επέμεινε και πέτυχε να προχωρήσει η επισκευή ακόμη και με δική του προσωπική του εργασία απ’ ότι έμαθα…
Συγχαρητήρια

λοιπόν στον Κο Μαγκλάρα που άντεξε , γιατί και εμείς από το 2018 όπως ανέφερα ζητούσαμε την επισκευή και επαναλειτουργία της μικρής πισίνας..

Όμως πόσο σοβαροί μπορεί να είστε όταν επιδιορθώνοντας μία πισίνα πανηγυρίζετε, φωτογραφίζεται, ανοίγοντας και πίνοντας σαμπάνια???
και μάλιστα εντός της αθλητικής εγκατάστασης ,
μετά από δύο ολόκληρα χρόνια δική σας απραξίας και μάλιστα για ένα κόστος 7.500 €…
Δηλαδή αντί να απολογείστε στους γονείς και τα παιδιά, εσείς πανηγυρίζετε…
Σημεία των καιρών….

About Μαρία Νικολοπούλου