Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αλαλούμ στο Περιφερειακό – Συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία της παράταξης Νίκα

Αλαλούμ στο Περιφερειακό – Συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία της παράταξης Νίκα

Μετά την αναβολή της 12ης τακτικής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, λόγω έλλειψης απαρτίας (έλειπε σχεδόν όλη η αντιπολίτευση), στις 7.00 το απόγευμα ακολούθησε η συνέχιση της … 11ης συνεδρίασης. Όμως, αυτή τη φορά, δεν ήταν παρούσα η παράταξη του Περιφερειάρχη!

Στη συνεδρίαση προέδρευσε ο Αντιπρόεδρος κ. Γκούνης.

Ο κ. Δέδες ζήτησε να τοποθετηθούν όλοι οι επικεφαλής, ενώ η Ντίνα Νικολάκου είπε ότι είναι αδιανόητο να μην βρίσκεται εδώ η παράταξη που έστειλε την πρόσκληση για τη συνεδρίαση και ειδικά ο Πρόεδρος.

«Πρέπει να προειδοποιήσουμε ότι πρέπει να συμμορφωθούν με την κοινή λογική, είναι η τελευταία ευκαιρία. Αν η επόμενη πρόσκληση είναι ίδια, θα λάβουμε αποφάσεις όσοι είμαστε εδώ. Αυτή είναι δική μου πρόταση» είπε ο Θανάσης Πετράκος.

Η Δήμητρα Λυμπεροπούλου είπε ότι «η απλή αναλογική είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία, η συνεδρίαση πρέπει να διακοπεί για λόγους δημοκρατικής τάξης».

Ο Παναγής Κάτσαρης είπε ότι για κάποιους η Δημοκρατία είναι δύσκολη, εμείς είμαστε μέσα στη Δημοκρατία, δεν είμαστε οι λίγοι ακτιβιστές. Θα συμφωνήσω να σταματήσει η συνεδρίαση».

Να πάρουμε απόφαση για συγκεκριμένη ημέρα να συνεχιστεί η συνεδρίαση είπε ο κ. Σκούρος.

Ο Πέτρος Τατούλης μίλησε για κορύφωση των αυτονόητων δημοκρατικών διαδικασιών στο περιφερειακό συμβούλιο.

Εν τέλει αποφασίστηκε ότι την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου θα γίνει η συνεχιζόμενη 11η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου. Θα υπάρξει συνεννόηση με τον Πρόεδρο του συμβουλίου για να εκδοθεί νέα πρόσκληση την αυριανή ημέρα.

Πηγή-kalimera-arkadia.gr

About Μαρία Νικολοπούλου