Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ανακοίνωση από την Ιερά μητρόπολη Κορίνθου για φυγόδικο ψευδοκληρικό…!!!

Ανακοίνωση από την Ιερά μητρόπολη Κορίνθου για φυγόδικο ψευδοκληρικό…!!!

Η Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου, λαβουσα υπ᾿ όψιν το ανακοινωθέν της συνεδρίας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου της Οικουμενικού Πατριαρχείου της Δευτέρας 9ης Μαΐου 2022, περί του «Αρχιμανδρίτου» Νεκταρίου Αλεξανδράτου (;) και πληροφορηθείσα εκ του διαδικτύου ότι ο κ. Παναγιώτης Μπούρας ή Μαρλάσης (;) ή Νεκτάριος Αλεξανδράτος (;) κάτοικος Αδελαΐδος Αυστραλίας, τέως Κληρικός αυτής έγγαμος και μάλιστα δίγαμος (!) πρόκειται – κατά δήλωση του εις το διαδίκτυον – να «χειροτονηθεί» Αρχιερεύς (;) εις Ελλάδα υπό αγνώστου Συνόδου, ανακοινοί ότι ως έγγαμος τέως Κληρικός έχει λάβει έως της σήμερον επτά (7) Χειροτονίας (!), έχει εξαπατήσει την Ι. Σύνοδον της Εκκλησίας της Ελλάδος και πλειάδα Ιεραρχών Αυτής δια πλαστών εγγράφων, τίτλων σπουδών και θέσεων δι᾿ ό και μηνυθείς υπό της Ι. Μητροπόλεως ημών έχει καταδικαστεί δια της υπ᾿ αριθμ. 1548/23-4-2013 αποφάσεως του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου εις συνολικήν ποινήν φυλακίσεως τεσσάρων (4) ετών διά 1) χρήσιν πλαστών εγγράφων, κατ᾿ εξακολούθηση, 2) Απάτην εις βάρος του Δημοσίου ιδιαιτέρας μεγάλης ζημίας και 3) Υπεξαίρεσιν εις την υπηρεσίαν κατ᾿ εξακολούθηση, ενώ παρουσιάζεται τελευταίως και δραστηριοποιείται ως Αρχιμανδρίτης και «Πρόεδρος» του ψευδοβικαριάτου του «Πατριαρχείου Κιέβου» εν Αυστραλία (!).

 

Ο ίδιος μάλιστα ανακοίνωσε ότι έρχεται εις την Ελλάδα εκτός του λόγου της ψευδοχειροτονίας του εις «Επίσκοπον» και δια να παραλάβει και να μεταφέρει εις την Αδελαΐδα Ι. Λείψανα των Αγίων Νεκταρίου Πενταπόλεως και Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης μη έχων όμως ουδεμία σχέση με την Κανονική Εκκλησία ημών ούτε με τας Ι. Μονάς Αγίας Τριάδος Αιγίνης, ένθα και τα Ι. Λείψανα του Αγ. Νεκταρίου, και Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Λέσβου.

 

Ταύτα ανακινούνται προς γνώσιν των Αρχών του Κράτους και προστασίαν των Πιστών της Εκκλησίας ημών από τυχόν παραπλάνησίν των ή και νέαν εκ μέρους του εξαπάτησίν των…

About Μαρία Νικολοπούλου