Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην Κορινθία ο Κορονοϊός… τραβάει την ανηφόρα 300 κρόυσματα σε μια εβδομάδα

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην Κορινθία ο Κορονοϊός… τραβάει την ανηφόρα 300 κρόυσματα σε μια εβδομάδα

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί  σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021.
ΛΑΚΩΝΙΑΣ 3  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 30 ΑΡΚΑΔΙΑΣ 20  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 50.

Η Κορινθία καθημερινά κατέχει την πρωτιά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.Να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι σε μια εβδομάδα τα κρούσματα που  έχουν καταγραφεί στο Νομό είναι γύρω στα 300 και κανείς δεν ασχολείται σοβαρά,το Νοσοκομείο Κορίνθου έχει  πλημμυρίσει δεν έχει που να τους βάλει και όμως υπάρχουν ακόμα αρκετοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα είναι ένα ψέμα και ο Κορονοϊός είναι στη φαντασία μας.

Στο νοσοκομείο Κορίνθου  έχει  δημιουργηθεί  νέα πτέρυγα, αφού ο τέταρτος όροφος με τα 28 κρεβάτια  και ο «μισός» τρίτος με άλλα 12 που προστέθηκαν,  γέμισε μέσα σε λίγες   ημέρες.

Αναπτύχθηκε νέα πτέρυγα στον τρίτο όροφο η οποία θα αποδώσει 52-54 κρεβάτια νοσηλείας στους δύο ορόφους και πάλι όμως δύσκολα.
Η ΜΕΘ είναι ήδη γεμάτη με 5 κρεβάτια

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης κάνει καθημερινά προσπάθειες προκειμένου να ενισχυθεί το προσωπικό, και σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταφέρει να ενισχύσει το Νοσοκομείο με έναν πνευμονολόγο και μία παθολόγο που αναμένονται τις επόμενες μέρες.

About Μαρία Νικολοπούλου