Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

«Ανοίγουν» από τις 14 Μαϊου οι υπερτοπικές μετακινήσεις -Καταργούνται τα SMS – Αλλάζει το ωράριο στην απαγόρευση κυκλοφορίας

«Ανοίγουν» από τις 14 Μαϊου  οι υπερτοπικές μετακινήσεις -Καταργούνται τα SMS – Αλλάζει το ωράριο στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Τέλος στα SMS στο 13033 και στο 13032 και απελευθέρωση της μετακίνησης εκτός νομού, ανακοίνωσε ο Άκης Σκέρτσος.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ δήλωσε κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ότι η κυβέρνηση έκανε δεκτή την εισήγηση των λοιμωξιολόγων για άρση του lockdown και των περιορισμών.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι μπαίνει τέλος στα SMS στο 13033 και στο 13032 από την Παρασκευή 14 Μαΐου, ενώ το τελευταίο γραπτό μήνυμα τους γνωστούς πενταψήφιους αριθμούς το στέλνουμε μέχρι και αύριο Πέμπτη (13/5).

Όπως είπε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, θα ισχύσουν δύο τρόποι μετακίνησης και ειδικότερα ένας για την ηπειρωτική Ελλάδα και ένας για τα νησιά. Στον πρώτο συστήνεται η χρήση self test ενώ για τον δεύτερο επιβάλλεται η χρήση πιστοποιητικού εμβολιασμού (14 ημερών μάλιστα από τη δεύτερη δόση) ή η εμφάνιση αρνητικού τεστ PCR (72 ωρών) ή rapid ή self test (24 ωρών) ή βεβαίωση νόσησης (από δύο έως εννέα μήνες μετά από αυτή).

imerodromos.gr

About Μαρία Νικολοπούλου