Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ανοιχτά σήμερα, τελευταία Κυριακή του χρόνου, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα

Ανοιχτά σήμερα, τελευταία Κυριακή του χρόνου, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα

Ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα σήμερα, τελευταία Κυριακή του χρόνου. Τα σούπερ μάρκετ έχουν ανακοινώσει ότι θα μείνουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Στην εβδομάδα μέχρι την Πρωτοχρονιά θα συνεχίσουν να υφίστανται οι περιορισμοί που ίσχυσαν και πριν τα Χριστούγεννα, επομένως θα ισχύουν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις ενώ τα παιδιά δεν θα μπορέσουν να βγουν για κάλαντα ούτε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στα εμπορικά καταστήματα -πλην των βιβλιοπωλείων – η μόνη δυνατότητα συναλλαγής που υπάρχει είναι το click away, δηλαδή η παραλαβή προϊόντος για το οποίο έχει γίνει προπαραγγελία. Τα καταστήματα που «δουλεύουν» με click away μπορούν αυτό το διάστημα να μένουν ανοικτά από τις 7:00 έως τις 21:00.

kreopvleiaΚρεοπωλεία

 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα οικογενειακά τραπέζια θα μπορούν να βρίσκονται μέχρι εννέα άτομα από δύο οικογένειες, στέλνοντας SMS με τη χρήση του κωδικού «6», τόσο κατά τη μετάβαση, όσο και κατά την επιστροφή, που δεν θα πρέπει να γίνει μετά τις 10:00 το βράδυ.

1Οπωροπωλεία  – Υχθυοπωλεία

 

Για τις μετακινήσεις υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η μετάβαση σε άλλο νομό και πως τα αστυνομικά μπλόκα θα είναι πυκνά στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο καθώς και στις εισόδους και εξόδους των πόλεων.

About Μαρία Νικολοπούλου