Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αντρικό ντύσιμο: Πώς να ντυθείς σε έναν γάμο ή βάφτιση!

webkorinthos.

Κάθε χρόνο από τον Απρίλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο όλοι είμαστε καλεσμένοι σε γάμους και βαφτίσεις και πάντα υπάρχει το αιώνιο ερώτημα «τι θα βάλω»; Ανάλογα φυσικά με το πόσο κοντινός σου συγγενής ή φίλος είναι αυτός που παντρεύεται επιλέγεις και το πως θα ντυθείς.

Το καλοκαίρι μπορείς να φορέσεις απλά ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο σε μια βάφτιση, αλλά επειδή είναι μια ιδιαίτερη εκδήλωση ο γάμος και θέλεις να τιμήσεις το ζευγάρι που παντρεύεται το πιο ωραίο είναι να φορέσεις ένα κοστούμι, ακόμα και αν θα κρατήσεις για λίγο το σακάκι και στην πορεία θα το βγάλεις.

Και αν ακόμα αναρωτιέσαι πως να ντυθείς σε έναν γάμο θα σου δώσω κάποιες πολύ χρήσιμες συμβουλές και ένα στυλ που μπορείς να ακολουθείς και φυσικά να πάρεις ένα κοστούμι, το οποίο θα μπορείς να το βάλεις σε όλους τους γάμους που είσαι καλεσμένος.

 

Τι ρούχα να βάλει ένας άντρας σε βαφτίσια ή γάμο!

 

Μαύρο κοστούμι

Το μαύρο είναι all time classic και ειδικά αν θέλεις να αγοράσεις ένα καλό κοστούμι, αλλά τα λεφτά που θα δώσεις να πιάσουν τόπο και να είναι κάτι που μπορείς να ξαναφορέσεις τότε είναι η ιδανική επιλογή. Υπάρχουν πολλά σχέδια σε μαύρα κοστούμια. Το παντελόνι μπορεί να είναι slimfeet, σε κλασσική γραμμή ή μέχρι τον αστράγαλο αν θέλεις κάτι πιο μοντέρνο.

Όσο για το σακάκι διάλεξε ένα μεσάτο για να αναδείξεις το σώμα σου και να πέφτει πιο ωραίο επάνω σου. Συνδύασέ το με λευκό πουκάμισο και απόφυγε την γραβάτα για να μην το κάνεις πολύ κλασσικό. Διάλεξε ένα μοντέρνο παπιγιόν και φυσικά ανάλογα με την εποχή για τα παπούτσια μπορείς να κινηθείς σε oxford στυλ ή να φορέσεις suede slippers, τα παπούτσιαδηλαδή που δεν έχουν κορδόνια και δώσε έμφαση στη λεπτομέρεια, όπως το μανίκι του πουκάμισου και τα μανικετόκουμπα.

Κοστούμι με δύο κομμάτια

Αν ψάχνεις ένα διαχρονικό κοστούμι που να είναι όμως πιο μοντέρνο μπορείς να διαλέξεις ένα με δύο κομμάτια, παντελόνι και σακάκι σε στενή γραμμή. Τα χρώματα που είναι πιο safe και διαχρονικά είναι το μπλε, το γκρι και το μπεζ. Ανάλογα με την εποχή που είναι ο γάμος θα διαλέξεις το κατάλληλο ύφασμα. Για έναν καλοκαιρινό γάμο μπορείς να επιλέξεις ένα λινό ή ελαφρύ βαμβακερό, ενώ για τον χειμώνα διάλεξε ένα πιο χοντρό ύφασμα.

Μπορείς να συνδυάσεις ένα τέτοιο κοστούμι με λευκό, ανοιχτό μπλε ή ροζ πουκάμισο και αν θέλεις μπορείς να βάλεις μια λεπτή γραβάτα με τους ίδιους χρωματισμούς, μονόχρωμη ή με κάποια μικρά σχέδια. Μπορείς να δεις ακόμα περισσότερα σχέδια εδώ:Κοστούμια για γαμπριάτικο ντύσιμο!

ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ

Κοστούμι με 3 κομμάτια

Μια μοντέρνα λύση που προτιμούν πολλοί διάσημοι σταρ είναι τα κοστούμια με τρία κομμάτια, που αποτελούνται από παντελόνι, σακάκι και γιλέκο. Είναι ότι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί και είναι πολύ κομψό, ειδικά για όταν θα αφαιρέσεις το σακάκι, γιατί θα μείνεις με το γιλέκο και δεν θα μείνεις απλά με ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο.

Αυτός ο συνδυασμός είναι ωραίος και έντονος από μόνος του, γι΄αυτό προτίμησε στο πουκάμισο να κινηθείς σε απλά σχέδιο, όπως ένα απλό λευκό και παίξε με τις λεπτομέρειες. Μπορείς να βάλεις μια γραβάτα ή ένα παπιγιόν και μοναδικά μανικετόκουμπα.

Σακάκι διπλοσταυροκουμπωτό

Ναι ναι το γνωστό το ριγέ σακάκι το διπλοσταυροκουμπωτό που λέει και το τραγούδι, εδώ δεν είναι πια ριγέ αλλά μονόχρωμο και πολύ στυλάτο. Μια πολύ κομψή επιλογή και σίγουρα ένα κοστούμι που ξεχωρίζει. Διάλεξε το σωστό σακάκι που θα έχει στενή φόρμα, χωρίς φυσικά να είναι πολύ τεντωμένο, τα κουμπιά πρέπει να κουμπώνουν άνετα. Κινήσου σε παλ χρώματαόπως είναι το μπλε ή το γκρι και φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με μια γραβάτα που να ταιριάζει. Μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε αντρικά πουκάμισα να τα συνδυάσεις με το κουστούμι σου εδώ!

μπεζιργιαννη

Διαφορετικό παντελόνι-σακάκι

Οι περισσότεροι γάμοι που γίνονται πλέον δεν είναι τόσο επίσημοι και γι’ αυτό σου επιτρέπουν να κινηθείς σε αυτό το στυλ. Δεν χρειάζεται πάντα φοράς το ίδιο παντελόνι και σακάκι. Μπορείς να παίξεις με διαφορετικά χρώματα.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις σε αυτό το στυλ είναι το ύφασμα να είναι ίδιο και τα χρώματα να ταιριάζουν μεταξύ τους. Το μπλε, το λευκό και το γκρι είναι χρώματα που ταιριάζουν όλα μεταξύ τους και μπορείς να κάνεις αρκετούς συνδυασμούς. Φυσικά αυτό το στυλ είναι και το πιο κατάλληλο για βάφτιση που συνήθως γίνεται πρωινές ώρες και θέλεις να είσαι ντυμένος smart casual και όχι τόσο επίσημα όσο σε έναν γάμο. Βρήκα αρκετά μοντέρνα αντρικά κοστούμια σε πολύ καλές τιμές εδώ!

 webkorinthos.roberto

About Μαρία Νικολοπούλου