Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αν σας αρέσει ο μπακλαβάς πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν στην Κόρινθο – Δεν υπάρχει άλλος

webkorinthosΧθες βράδυ πηγαίνοντας σε  φιλική επίσκεψη,στο σπίτι της Μ.Τ. θέλαμε να πάρουμε γλυκά από γνωστό ζαχαροπλαστείο της Κορίνθου.

Όμως για κάποιο ατυχές  λόγο το προσπεράσαμε ξεχνώντας να σταματήσουμε ,οπότε μπήκα για πρώτη φορά στον φούρνο του Γκίωνη στην Πατρών ,που αν και πολύ γνωστός φούρνος προσωπικά  δεν τον είχα επισκεφθεί ποτέ.
Πήρα μπακλαβάδες , γιατί με προκάλεσε η εμφάνισή τους ( δεν είχα δει πιο μεγάλους  και αφράτους).
Όταν δε πλήρωσα  εξεπλάγην   ευχάριστα με το κόστος που είχαν, λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος και την εμφάνiση .Στο φιλικό σπίτι που πήγαμε , σχολίασα το μέγεθος των γλυκών και το κόστος φοβούμενη μην επαληυευτεί το ρητό  που λέι “Το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά ” ,
μάλιστα  αστειυυόμενοι οι φίλοι, μας λέγανε ωχ τι θα φάμε απόψε ! Ε λοιπόν πιστέψτεμαι όλοι όσοι δοκίμασαν είπαν δεν υπάρχει άλλος!απίστευτη γεύση και άρωμα από φρέσκο βούτυρο και κανέλλα.

Πιστεύω πώς τα καλά των επαγγελματιών της Κορινθίας μας πρέπει και να τα λέμε και να τα προβάλλουμε .Ο ηλεκτρονικός οδηγός του Εμπορικού Συλλόγου webkorinthos.gr έχει αυτήν την αποστολή να προβάλλει σωστά κάθε δραστηριότητα των καταστημάτων του νομού μας .
Σας προτείνουμε λοιπόν ανεπιφύλακτα για  μπακλαβά στο φούρνο του Γκιώνη,γιατί δεν υπάρχει άλλος!

Επιμέλεια άρθρου

Μαρία Πασσαλή Νικολοπούλου