Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Απάντηση του δήμου Κορινθίων στις καταγγελίες που δέχθηκε για την καταστροφή του Ελαιώνα στο Περιγιάλι Κορινθίας

Απάντηση του δήμου Κορινθίων στις καταγγελίες που δέχθηκε για την καταστροφή του Ελαιώνα  στο Περιγιάλι Κορινθίας

Πρίν λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει  την καταγγελία πολίτη για την καταστροφή Ελαιώνα στο Περιγιάλι Κορινθίας .

Ακολούθησαν τοποθετήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Κορινθίων κ. Αλλέξανδρου Πνευματικού και του επικεφαλής παράταξης κ. Νίκου Σταυρέλη.

Δείτε δημοσιεύματα   

Απίστευτο έκοψαν 300 ελιές 1000 ετών, του δήμου Κορινθίων …. Για να καθαρίσουν το κτήμα!!!

Σκληρές “επιθέσεις” απο Πνευματικό και Σταυρέλη… Τα ψέμματα απο τον κ.Νανόπουλο συνεχίζονται για τα ελαιόδεντρα

Μετά τις καταγγελίες ο δήμος Κορινθίων εξέδωσε απάντηση την οποία και σας παραθέτουμε :

Εργασίες καθαρισμού εκτελεί ο Δήμος Κορινθίων σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του στο Περιγιάλι Κορινθίας. Οι εργασίες οι οποίες θα επιτρέψουν στο δήμο να αξιοποιήσει το χώρο και να δημιουργησει εκεί «πράσινη γωνιά» την οποίαν η περιοχή έχει ανάγκη, αθλητικό χώρο (ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) για το οποίο επίσης υπάρχει ανάγκη, επέβαλαν μεταξύ άλλων και την κοπή μέρους των ελαιόδεντρων.

Στα όσα ψευδώς και τεχνιέντως δημοσιεύονται τις δυο τελευταίες ημέρες με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος της δημοτικής αρχής και των ενεργειών της απαντούμε:

• Τα δέντρα που κόπηκαν ήταν γερασμένα και κούφια και ως εκ τούτου έπρεπε να κοπούν
• Ο αριθμός που αναφέρεται από τους «επικριτές» είναι ψευδής και δεν ανταποκρίνεται στον αριθμό των δέντρων που κρίθηκε αναγκαίο να κοπούν.
• Ο Δήμος θα προχωρήσει στην εκποίηση της ξυλείας που προκύπτει μέσω πλειστηριασμού αλλά και στην απόδοση, εφόσον προκύψει ανάγκη, σε συμπολίτες που την έχουν ανάγκη.

Τέλος, καλούμε τον κ.Πνευματικό να είναι περισσότερο προσεκτικός στις αναφορές και τους δημόσιους χαρακτηρισμούς του περι σκανδάλου αφού μέχρι και πέρυσι τα κέρδη από τα ελαιόδεντρα του κτήματος ιδιοκτησίας του δήμου, εισέπρατε εκλεγμένος σύμβουλος της παράταξής του.

Ο Δήμος Κορινθίων και η νέα δημοτική αρχή, με σεβασμό στους νόμους, το περιβάλλον και τις ανάγκες των περιοχών προχωρούν σε όλες εκείνες τις ενέργειες που κρίνονται απαραίτητες για την προστασία, ευημερία και ανάπτυξη των ανωτέρω.

Ο λαϊκισμός και η δημιουργία εντυπώσεων δεν αποτελούν επιλογή για εμάς. Επιλογή είναι η παραγωγή έργου, η προάσπιση των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών και η αλήθεια.

About Μαρία Νικολοπούλου