Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Απίστευτο κόλπο για να διατηρείτε δροσερό το εσωτερικό του αυτοκινήτου

Απίστευτο κόλπο για να διατηρείτε δροσερό το εσωτερικό του αυτοκινήτου

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τύχει να μπείτε μέσα στο αυτοκίνητό σας, έπειτα από μια βουτιά στην παραλία, από τα ψώνια της βδομάδας ή φεύγοντας από την δουλειά και η θερμοκρασία στο εσωτερικό του να είναι τρομερά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να καίγεστε.

Είτε έχετε παρκάρει κάτω από τον καυτό ήλιο, είτε κάτω από ένα υπόστεγο, τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αναπόφευκτο να αναπτυχθούν υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 100 βαθμούς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Εκτός από τη δυσφορία που μπορεί να νιώσετε ή ένα έγκαυμα που μπορείτε να πάθετε, οι απότομες αυτές εναλλαγές της θερμοκρασίας καταστρέφουν την ταπετσαρία και το ταμπλό του αυτοκινήτου.

Για να αποφύγετε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις σας έχουμε την λύση που θα κρατάει σε κανονικά επίπεδα τη θερμοκρασία στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Ηλιακός ανεμιστήρας αυτοκινήτου Χρησιμοποιήστε τον ειδικό ανεμιστήρα αυτοκινήτου που δεν χρειάζεται ούτε ρεύμα, ούτε μπαταρίες για να διατηρεί δροσερό το εσωτερικό του αμαξιού σας.


Πώς λειτουργεί Λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, η οποία συσσωρεύεται όση ώρα το αμάξι σας είναι παρκαρισμένο κάτω από τον ήλιο και η οποία, με τη σειρά της, ενεργοποιεί τον μηχανισμό της εξαέρωσης για να μεταφερθεί ο καυτός αέρας εκτός του αυτοκινήτου. Με αυτόν τον τρόπο μειώνει τη θερμοκρασία της καμπίνας έως και 40%. Επιπλέον, εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα, καθώς δεν θα χρειάζεται πια να χρησιμοποιείτε παράλληλα και το κλιματιστικό σας για να επιστρέψει η θερμοκρασία του εσωτερικού του αμαξιού σε φυσιολογικά επίπεδα.

Πώς τοποθετείται Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε τον ηλιακό ανεμιστήρα αυτοκινήτου στο παράθυρό σας. Αρχικά κατεβάζετε ελάχιστα το παράθυρο του αυτοκινήτου για να κουμπώσει ο μηχανισμός στο κέντρο του παραθύρου. Θα λειτουργήσει αυτόματα, ενώ μην αγχώνεστε για το αν το παράθυρο παραμένει ανοιχτό, αφού ο ανεμιστήρας εφαρμόζει εντελώς και το παράθυρο κλείνει, χάρη στο ειδικό λάστιχο που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

Tip: Προτιμήστε να χρησιμοποιείτε τον μηχανισμό μόνο όση ώρα το όχημά σας είναι παρκαρισμένο και όχι όταν οδηγείτε, μιας και η συσκευή περιορίζει την ορατότητά σας από το παράθυρο που την έχετε τοποθετήσει.

Αναζητήστε τον ηλιακό ανεμιστήρα αυτοκινήτου σε καταστήματα με συσκευές ηλεκτρικών ειδών και gadgets ή συσκευές θέρμανσης και κλιματισμού. Είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση, αφού η τιμή του ξεκινά από τα 11 ευρώ, και ποικίλλει ανάλογα με την μάρκα που θα επιλέξετε!

πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου