Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Απίστευτο τρολάρισμα του ΚΚΕ στον Κύρτσο

Απίστευτο τρολάρισμα του ΚΚΕ στον Κύρτσο

Στην ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου αμέσως μετά την διαγραφή του   από τη ΝΔ ο οποίος σχολίασε δια μέσου  λογαριασμού του στο Twitter , έδωσε “πληρωμένη” απάντηση το ΚΚΕ.

 

“Έθεσα ζητήματα στην ηγεσία ΝΔ: Λάθη και παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς. Λάθη οικονομικής πολιτικής που φτωχοποίησαν κόσμο, οδηγούν σε νέες περιπέτειες. Κουκούλωμα σκανδάλου Novartis, διώξεις δημοσιογράφων, Τουλουπάκη. «Απάντησαν» με διαγραφή μου” αναφέρει ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής..

“Δύο διαγραφές στη ζωή μου. Το..1977 από ΚΚΕ. Το 2022 από ΝΔ. Το ΚΚΕ έψαξε το θέμα, έστειλε τον Αμπατιέλο στο Λονδίνο να συζητήσουμε, παρουσίασε σκεπτικό. Στη ΝΔ αποφάσισε ο Μητσοτάκης, δεν υπήρξε συζήτηση, ούτε σκεπτικό Η φιλελεύθερη ΝΔ πιο αυταρχική από το ΚΚΕ της δεκαετίας του 70” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ετσι το ΚΚΕ επέλεξε να σχολιάσει την διαγραφή του Γιώργου Κύρτσου, τρολάροντας τον στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο twitter γράφοντας του:

Κατανοούμε την πικρία του κυρίου Κύρτσου για την διαγραφή του από την ΝΔ. Πάντως η διαγραφή του από το ΚΚΕ, στην οποία αναφέρεται, δικαιώθηκε από τη μετέπειτα πορεία του. Του ευχόμαστε καλό ταξίδι!

 

About Μαρία Νικολοπούλου