Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια με μαγειρική σόδα!

Απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια με μαγειρική σόδα!

Τώρα με την χρήση μαγειρικής σόδας μπορεί μέχρι και να εξαφανίσεις τις κατσαρίδες που σου έχουν γίνει «πονοκέφαλος», ειδικά τώρα που σιγά σιγά ο καιρός ζεσταίνει και θα βγουν προς τα έξω. Κάνεις ένα σπιτικό εντομοκτόνο που είναι γλυκός… θάνατος για αυτές.

Ο συνδυασμός της άχνης ζάχαρης με την μαγειρική σόδα αποτελούν φονικό όπλο κατά των κατσαρίδων και πρόκειται να τις κάνουν παρελθόν και να απαλλαγείς μια και καλή από αυτές, αν δεν έχεις λεφτά για να κάνεις απολύμανση.

Απολυμάνσεις στην Κορινθία στον Στέλιο Καρανικόλα 

earthcontrol – Στέλιος Καρανικόλας

Φτιάξτε, λοιπόν, το δικό σας σπιτικό εντομοκτόνο, ανακατεύοντας μαγειρική σόδα με ζάχαρη άχνη. Στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε φύλλα μαρουλιού και τοποθετήστε τα σε όλα τα πιθανά σημεία επιδρομών. Αν και αυτές οι δύο ουσίες είναι θανατηφόρες για τις κατσαρίδες, η μικρή Τερέζα και οι φίλες της δύσκολα αντιστέκονται σε αυτή τη μοιραία λιχουδιά.

Εξαφάνισε με μαγειρική σόδα και τα μυρμήγκια στο σπίτι σου

Τώρα που ο καιρός φτιάχνει έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα μυρμήγκια; Μπορείτε να τα εξαφανίσετε με την χρήση μαγειρικής σόδας και να γλιτώσετε το σπίτι σας. Θα σωθείτε σίγουρα, αφού δεν πρόκειται να τα δείτε ξανά να περπατάνε στο συγκεκριμένο σημείο.

Πέρα από καθαριστικό, οι χρήσεις της μαγειρικής σόδας είναι και κατά των μυρμηγκιών. Εάν έχεις πρόβλημα από εισβολή μυρμηγκιών στο σπίτι σου πασπάλισε ίση ποσότητα ζάχαρης και μαγειρικής σόδας στα σημεία που τα έχεις εντοπίσει. Αυτή η παγίδα θα εξοντώσει μια και καλή τους απρόσκλητους επισκέπτες της κουζίνας σου.

Υouweekly.gr

About Μαρία Νικολοπούλου