Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Απεργιακή συγκέντρωση στο Άργος του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Απεργιακή συγκέντρωση στο Άργος του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, στις 9 Νοέμβρη απαντάμε αποφασιστικά με τη μαζική μας συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική απεργία, σε μεγαλοεργοδοσία και κυβέρνηση που μας ρημάζουν τη ζωή.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ!

Δεν ανεχόμαστε να ζούμε σε συνθήκες μεσαίωνα. Δεν ανεχόμαστε να μας ξεσπιτώνουν γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε το δάνειο, να μας κόβουν το ρεύμα, να μην μπορούμε να αγοράσουμε τα απαραίτητα για την επιβίωσή μας για να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ οι βιομήχανοι που θησαυρίζουν καταληστεύοντας τον ιδρώτα μας.

Δεν ανεχόμαστε την πρωτοφανή ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των οικογενειών μας, τις υπέρογκες τιμές στο ρεύμα και τα καύσιμα που οι πενιχροί μισθοί και μεροκάματα τα καθιστούν ήδη πολυτελείας.

Δεν ανεχόμαστε να μας γυρίσουν δεκαετίες πίσω, στο καιρό του «λαδοφάναρου» και του ξεροκόμματου τη στιγμή που καθημερινά παράγεται στους χώρους δουλειάς αμύθητος πλούτος.

Δεν ανεχόμαστε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας σε συνθήκες φτώχιας και εξαθλίωσης, τη στιγμή που οι βιομήχανοι αυξάνουν από χρόνο σε χρόνο σε δυσθεώρητα ύψη την κερδοφορία τους.

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΕΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ! Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ!

Σωτήρες δεν υπάρχουν! Παίρνουμε την υπόθεση της ζωής μας και των οικογενειών μας στα δικά μας χέρια. Οργανωμένα με το συνδικάτο μας, με ενεργή συμμετοχή και δράση, όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε φρένο στις επιδιώξεις βιομηχάνων και κυβερνήσεων.

Έχουμε τη δύναμη να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε σύγχρονες συνθήκες εργασίας και αμοιβής με βάση τις πραγματικές ανάγκες μας κόντρα στα επιδόματα – ψίχουλα και τις «αντοχές της οικονομίας», που σημαίνουν δισεκατομμύρια ευρώ για μια χούφτα επιχειρηματικούς ομίλους, ανέχεια και άθλια ζωή για τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου!

ΕΩΣ ΕΔΩ!!!

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!

Με συλλογικό και ανυποχώρητο αγώνα, με το Συνδικάτο μας στην πρώτη γραμμή, δυναμώνουμε τον αγώνα μας για ζωή με αξιοπρέπεια. Στις 9 Νοέμβρη απεργούμε μαζικά και στέλνουμε μήνυμα παραπέρα κλιμάκωσης της πάλης μας σε κάθε χώρο δουλειάς, βάζοντας στο προσκήνιο την ικανοποίηση των δικών μας, σύγχρονων αναγκών.

Εμείς είμαστε οι πολλοί, έχουμε τη δύναμη, έφτασε η ώρα να τη δοκιμάσουμε, να την πολλαπλασιάσουμε, να την κάνουμε δύναμη πραγματικής ριζικής ανατροπής και αληθινής κοινωνικής προόδου, κόντρα σε επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους!

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ

9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

 Την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις και υποχρεωτική εφαρμογή.

 ΕΓΣΣΕ 825€ κατώτερο μεικτό μισθό ως βάση διαπραγμάτευσης για αυξήσεις.

 Την επαναφορά κατακτήσεων όπως τις τριετίες, την αρχή ευνοϊκότερης σύμβασης, την κυριακάτικη αργία, την πληρωμή υπερωριών.

 Τη γενική μείωση του χρόνου εργασίας, με 7ωρο – 5νθήμερο – 35ωρο και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :

 Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

 Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και γενναία μείωση των δημοτικών τελών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.

 Μείωση της τιμής του ρεύματος και του φυσικού αερίου κατά 50% και κατάργηση των φόρων στα καύσιμα και συνολικά στην ενέργεια.

 Διαγραφή χρεών, όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.

 Προσλήψεις προσωπικού με σταθερή δουλειά και δικαιώματα στην υγεία, την πρόνοια, την εκπαίδευση, στην τοπική διοίκηση και στους τομείς πολιτικής προστασίας.

 Απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Να επιστρέψουν όλες οι αποστολές που βρίσκονται εκτός συνόρων. Να κλείσουν στην χώρα μας οι βάσεις των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.

About Μαρία Νικολοπούλου