Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αποκλειστικό – Κόρινθος: Δύο γυναίκες είχαν αδυναμία… στα καλώδια

Αποκλειστικό – Κόρινθος: Δύο γυναίκες είχαν αδυναμία… στα καλώδια

Ξήλωσαν 2,5 χιλιόμετρα καλωδίων για χαλκό.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν ανακάλυψαν καλώδια μήκους 2.5 χιλιομέτρων σε αυτοκίνητο που οδηγούσαν δύο γυναίκες. Η 30χρονη και η συνεργός της πιάστηκαν λίγο μετά την κλοπή καθώς με αριστοτεχνικό τρόπο κατάφεραν να ξηλώσουν τα καλώδια με σκοπό να τα πουλήσουν για χαλκό.

Οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι είχαν «χαρτογραφήσει» την περιοχή γνώριζαν και που βρίσκονταν οι κάμερες ασφαλείας της εταιρείας και βρήκαν τον τρόπο να τα ξηλώσουν.

Όταν συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν ιδέα για τα καλώδια που βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους και ότι τα έβαλε ένας φίλος τους ο οποίος όμως στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι γυναίκες θα απολογηθούν το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή. Ο δικηγόρος τους, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δηλώνει στο newpost.gr.

«Αρνούμαστε την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής από κοινού κατά επάγγελμα. Αυτό προκύπτει άλλωστε και από την σωματοδομή των κοριτσιών οι οποίες έχουν ανάστημα 1.50 μ και 40 κιλά η κάθε μία και είναι αδύνατο να ξηλώσουν και να τραβήξουν τόσο βάρος καλωδίων. Παράλληλα το αυτοκίνητο που βρέθηκαν τα καλώδια βρέθηκε ακινητοποιημένο με τις κοπέλες να κάθονται στη θέση του συνοδηγού και πίσω χωρίς να γνωρίζουν τι υπήρχε στο πορτ μπαγκάζ»

Στη φωτό ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Γιάννης Μπαρκαγιάννης

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου