Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» όλοι μέσα…!!! Εκτός απο τους “άριστους”-βίντεο

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» όλοι μέσα…!!! Εκτός απο τους “άριστους”-βίντεο

Την Παρασκευή όμως μας ανακοίνωσαν Σάββατο  και Κυριακή, να κλεινόμαστε στο σπίτι μας από τις 6.οο το απόγευμα! Μας απαγόρευσαν δηλαδή, να περπατάμε στο δρόμο και σε ανοιχτούς χώρους.

Είναι φανερό ότι η “λογική” που κουβαλάει το νέο φιρμάνι προς τους φουκαράδες για κλείσιμό τους από τις 6, για απαγόρευση στην άθληση ή στο περπάτημα, δεν υπαγορεύεται από καμιά υγειονομική ανάγκη. Υπαγορεύεται μόνο από τη λογική του εγκλεισμού. Από τη λογική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»… 

Στο σπίτι για παράδειγμα του βουλευτή Σάμου της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανάδη, που υπάρχει και χώρος.

Εκεί, στη βεράντα τον Πρωθυπουργό συνόδευαν, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλος Στεφανάδης.  

Είναι πρόδηλο ότι  ο κύριος πρωθυπουργός δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο να στείλει ο Χρυσοχοίδης  να του κόψει κανένα 300άρι πρόστιμο.

Αντιθέτως, κάτω από την πρωθυπουργική ομπρέλα  εν μέσω εγκλεισμού για τους υπόλοιπους  υπάρχει μια ακόμα μεγαλύτερη που την απάρτιζαν (σύμφωνα με τους κατοίκους της Ικαρίας) καμιά  40 – 50 συνωστισμενοι αστυνόμοι από την πρωθυπουργική συνοδεία οι οποίοι επίσης σχημάτιζαν την δική τους  ομπρέλα που φύλαγε την βεράντα…

Στα πλάνα βλέπουμε τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του (πάνω από 50 άτομα) να φτάνουν στο σπίτι, υπό τους ήχους μουσικής, να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να… συνωστίζονται στο σπίτι του βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι πραγματοποιούνταν ετοιμασίες ήδη από την Πέμπτη, για την υποδοχή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

About Μαρία Νικολοπούλου