Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ασκληπιείο: Αυτός είναι ο γιατρός που έκανε “μαϊμού” εμβόλια στους “ψεκασμένους” [Εικόνες]

Ασκληπιείο: Αυτός είναι ο γιατρός που έκανε “μαϊμού” εμβόλια στους “ψεκασμένους” [Εικόνες]

Σάλος έχει ξεσπάσει από την είδηση πως ένας ειδικευόμενος γιατρός έκανε “μαϊμού” εμβολιασμούς σε αρνητές του εμβολίου στο Ασκληπιείο Βούλας, τη στιγμή που ο ίδιος παραμένει άφαντος με την ΕΛΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ασκληπιείο: Αυτός είναι ο γιατρός που έκανε "μαϊμού" εμβόλια στους "ψεκασμένους"  [Εικόνες]

Απίστευτο: Γιατρός στο Ασκληπιείο Βούλας έκανε “μαϊμού εμβολιασμούς” σε αρνητές- Εξαφανίστηκε όταν τον είδε η νοσοκόμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 50χρονο ορθοπεδικό στην ιδιότητα, ο οποίος επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου και ζήτησε από το προσωπικό να κάνει ο ίδιος τα εμβόλια σε πέντε γνωστούς του. Όπως ισχυρίστηκε εκείνη τη στιγμή για να αναλάβει τους εμβολιασμούς, οι 3 άνδρες και 2 γυναίκες, στους οποίους θα χορηγούσε το εμβόλιο εξέφραζαν το φόβο τους για τη διαδικασία και έδειχναν εμπιστοσύνη μόνον στον ίδιο.

Γιατρός Μαιμού εμβόλια

Την ώρα όμως του δήθεν εμβολιασμού, μία νοσηλεύτρια αντιλήφθηκε τον γιατρό να πετάει το φιαλίδιο με το εμβόλιο στα σκουπίδια, να παριστάνει ότι εμβολιάζει τον πολίτη και τον κατήγγειλε. Προκλήθηκε αναστάτωση στο εμβολιαστικό κέντρο και ο γιατρός έφυγε αμέσως.Η ίδια ενημέρωσε τον προϊστάμενό της, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την ηγεσία του νοσοκομείου.

Άφαντος μέχρι στιγμής

Ο γιατρός ,σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το θέμα που επίσης καταγγέλλει το περιστατικό που πήρε μέρος στις 4 Ιουλίου εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί του και δύο, τρία φλακόν εμβολίων.

Γιατρός Μαιμού εμβόλια

Όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν προγραμματιστεί ακόμη τέσσερα ραντεβού για εμβολιασμό. Οι Αρχές εικάζουν πως ο γιατρός είχε σχεδιάσει τους εικονικούς εμβολιασμούς με αρνητές του εμβολίου, προκειμένου να χορηγηθούν στα άτομα αυτά πλαστά πιστοποιητικά. Αυτό που εκτιμάται είναι ο γιατρός να ενήργησε με αυτό τον τρόπο για να εξυπηρετήσει αρνητές που ήθελαν χωρίς να κάνουν το εμβόλιο να πάρουν τη βεβαίωση εμβολιασμού.

Γιατρός Μαιμού εμβόλια

Εις βάρος 50χρονου, που καταγγέλθηκε και κατηγορείται για εμβολιασμούς “μαϊμού” σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, από το Τμήμα Ασφάλειας Βούλας-Βάρης – Βουλιαγμένης σε. Το περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στον σχηματισμό της δικογραφίας που απεστάλη στον εισαγγελέα, καθώς ο γιατρός δεν έχει βρεθεί ακόμα για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

.thetoc.gr

About Μαρία Νικολοπούλου