Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ασυδοσία των ρομά στα πάρκιν Αγίου Νικολάου και λιμανιού Κορίνθου, στάθμευση με κλοπές … απειλές για φιλοδώρημα…

Ασυδοσία των ρομά στα πάρκιν Αγίου Νικολάου και λιμανιού Κορίνθου, στάθμευση με κλοπές … απειλές για φιλοδώρημα…

Η εγκληματικότητα και η ασυδοσία των ρομά  φαίνεται να κυριαρχεί σε δύο τουλάχιστον  σημεία στην Κόρινθο , στα

πάρκιν του Αγίου Νικολάου και στο πάρκιν του λιμανιού,

σύμφωνα με δύο τελευταίες καταγγελίες στην ιστοσελίδα μας.

Πολύ συχνό φαινόμενο είναι οι εντάσεις που δημιουργούνται μέσα στο χώρο των  πάρκιν από ανήλικα  παιδιά των ρομά, σε συνεργασία ,  με τους κρυμμένους συνοδούς τους πιο κάτω …    παριστάνοντας  τους παρκαδόρους ,  υποδεικνύοντας  που θα παρκάρεις ,  έναντι φιλοδωρήματος που απαιτούν .Τέτοιες σκηνές δεν υπάρχει Κορίνθιος που δεν τις έχει βιώσει .
Ως εδώ μικρό το κακό , το θέμα είναι όταν αποφασίσει κάποιος- κάποια να μην ενδώσει στο απαιτούμενο φιλοδώρημα , εκεί αρχίζουν τα δύσκολα , πέφτουν  σύννεφο οι βρισιές,  οι απειλές και οι κατάρες έως να υποκύψει ο κάθε οδηγός και να δώσει το κάτι τις του.
Το δυσάρεστο  είναι ότι  τα συγκεκριμένα  σημεία στερούνται από  περιπολίες  ή είναι ελάχιστες και οι ρομά δρουν ανεξέλεγκτα τρομοκρατώντας τους ανυπεράσπιστους οδηγούς.

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι βρίσκονται υπό πολιορκία αδίστακτων ανήλικων ρομά  κλεφτών και διαρρηκτών που παραμονεύουν στο πάρκιν του Αγίοιυ Νικολάου και στο πάρκιν του λιμανιού, χαρακτηρίζοντας το φαινόμενο ως κοινωνική  μάστιγα.

Χθες  είχαμε δημοσιεύσει καταγγελία ακροατή της εκπομπής του κ.Νίκου Νικολόπουλου  για ανάλογο περιστατικό παραβατικότητας όπως αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω.

ΤΩΡΑ: Επεισόδιο με ρομά στο λιμάνι της Κορίνθου

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία , ΄μια ομάδα από ανήλικους ρομά παρίσταναν για άλλη μια φορά  τους παρκαδόρους στον καταγγέλλοντα οδηγό ζητώντας του χρήματα και όντως ο άτυχος συμπολίτης μας  οδηγός,  έδωσε ότι ψηλά είχε στο αυτοκίνητο .και έφυγε για τις δουλειές του.

Επιστρέφοντας ανυποψίαστος , πήρε το αυτοκίνητο και πήγε σπίτι του  όπου έκπληκτος διαπίστωσε πως η ήταν σπασμένη  μπροστά η ασφάλεια του καπό!!!

Φοβούμενος την εμπλοκή με τους ρομά και τις συνέπειες που πιθανόν να είχε ο ίδιος η οικογένειά του προτίμησε να μην καταγγείλει το γεγονός , αλλά να ενημερώσει την ιστοσελίδα μας , ζητώντας να σταματήσει αυτή η εγκληματικότητα που ταλαιπωρεί καθημερινά τους Κορίνθιους οδηγούς .

Κρίνοντας τα συνεχόμενα επεισόδια παραβατικότητας από τος ρομά , αν και ειδικοί δεν είμαστε , ένας τρόπος που θα μπορούσε να δώσει λύση , υποψιάζομαι ότι κρύβεται στην πολυσυζητημένη ένταξη των ρομά. Ένταξη που τείνει να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγάλα μυστήρια του σύμπαντος: ακούμε γι’ αυτήν, την προσδοκούμε και κανείς δεν την είδε ποτέ ούτε και ξέρει πώς γίνεται. Πάντως υπάρχουν τρόποι, βούληση δεν υπάρχει,  η  ικανότητα , ή και τα δύο….

 

 

 

 

 

 

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου