Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτά είναι τα πιο infashion στυλ γυαλιών για φέτος

webkorinthos.gyaliajpg

Τώρα είναι η καλύτερη εποχή να αγοράσετε νέα γυαλιά. Μην πάτε όμως να ψωνίσετε χωρίς να ξέρετε τι είναι φέτος in fashion. Δείτε τι βρήκαμε στις πιο ενημερωμένες ιστοσελίδες του εξωτερικού σχετικά με το θέμα:

Τα γυαλιά ταρταρούγας είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν θέλετε να παραμείνετε σε αρμονία με τις τρέχουσες τάσεις των γυαλιών. Υπάρχουν τόσες πολλές παλέτες χρωμάτων αυτού του μοντέρνου μοτίβου, οπότε σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για τον τόνο και τα μαλλιά σας!

Αποτέλεσμα εικόνας για glass fashion 2018

 

Τα γυαλιά με διάφανο σκελετό είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις των γυαλιών το 2018. Το ουδέτερο χρώμα τους τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για αυτή τη σεζόν.

Αποτέλεσμα εικόνας για fashion sunglasses

Τα γυαλιά με μαύρα περιγράμματα είναι η καλύτερη επιλογή, δεδομένου ότι αυτό το μη-χρώμα είναι αρκετά δημοφιλές κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά και μετά το χειμώνα. Επίσης πηγαίνει υπέροχα με επίσημα ρούχα, όπως λευκά πουκάμισα και μαύρα κοστούμια.

Σχετική εικόνα

Tο ίδιο ισχύει και για τους άντρες φυσικά!

Σχετική εικόνα

Όταν φοράτε χρυσό κάνετε μια δήλωση. Έτσι είναι φυσικό ότι η καλύτερη αλλαγή εμφάνισης θα περιλαμβάνει χρυσά μεταλλικά πλαίσια γυαλιών.

Σχετική εικόνα

Η τάση των κόκκινων γυαλιών με τις παραλλαγές τους, είτε ροζ γυαλιά είτε μοβ γυαλιά προορίζεται κυρίως για τις γυναίκες. Αυτά τα χρώματα σκελετών, μια τέλεια επιλογή για μια fashionista.

Σχετική εικόνα

Το όμορφο κοραλί είναι βαθύ χρώμα από αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου. Είναι ένα ασυνήθιστο χρώμα για τα πλαίσια γυαλιών που το καθιστά ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Αποτέλεσμα εικόνας για fashion sunglasses

 

Τα ουδέτερα χρώματα είναι μαύρα, άσπρα, γκρι, καφέ και μπεζ. Τα γειωμένα αυτά χρώματα μπορούν να κάνουν πολύ όμορφες αντιθέσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για red frame sunglasses

 

Λεπτό και κομψό, τα γυαλιά clubmaster είναι ένα βοηθητικό εξάρτημα για την επαγγελματική σας ζωή. Διαθέσιμο τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, τα ημι-χωρίς ραφή πλαίσια είναι τόσο μοντέρνα όσο και πρακτικά.

Σχετική εικόνα

 

Τα γυαλιά Hipster διαθέτουν μοναδικά σχέδια, συνήθως σε τετράγωνα πλαίσια που δεν βλέπετε κάθε μέρα. Είναι πολύ καλή ιδέα για δημιουργικούς ανθρώπους.

Όπως πάντα, τα γυαλιά γυαλιά στυλ γάτας είναι ο καλύτερος φίλος των κυριών στο ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αποτέλεσμα εικόνας για glass fashion 2018

Τα στρογγυλά πλαίσια γυαλιών ηλίου είναι μια μεγάλη επιλογή για τους άνδρες και τις γυναίκες που θέλουν μια αλλαγή εμφάνισης. Η διαχρονική σιλουέτα τους εγγυάται ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για rounded sunglasses Αποτέλεσμα εικόνας για round mens sunglasses

Τα υπερμεγέθη γυαλιά κάνουν μια ισχυρή επιστροφή και μάλιστα φαίνεται ότι αυτά που θα κυριαρχήσουν στις αρχές του επόμενου έτους.

Σχετική εικόνα

Ενώ τα λεπτά, μεταλλικά γυαλιά ηλίου Aviator είναι ένα must για το καλοκαίρι, μπορεί να είναι και πιο τολμηρή τάση στην έκδοση του φθινοπώρου / χειμώνα.

Σχετική εικόνα

Δεν υπάρχουν καλύτερες τάσεις των γυαλιών ηλίου και για τον χειμώνα, απο τα γυαλιά καθρέπτης.

Αποτέλεσμα εικόνας για red frame sunglasses

Αποτέλεσμα εικόνας για men women sunglasses

Flat Top γυαλιά ηλίου είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για τους άνδρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για flat top sunglasses Αποτέλεσμα εικόνας για flat top sunglasses

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ό,τι και να επιλέξετε, όποιο στυλ και να έχετε εδώ είναι τα πιο ενημερωμένα καταστήματα Οπτικών του Νομού μας:

ΤΑΟΥΞΙΔΗ

ΚΥΠΡΑΙΟΣ EYE FASHION

About Μαρία Νικολοπούλου