Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτές είναι οι Τοπ Αποχρώσεις Μαλλιών που θα σας Κάνουν να Δείχνετε 10 Χρόνια Νεότερες

Αυτές είναι οι Τοπ Αποχρώσεις Μαλλιών που θα σας Κάνουν να Δείχνετε 10 Χρόνια Νεότερες

 

Όταν σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε για να δείχνουμε νεότερες , το μυαλό μας στρέφεται συνήθως σε προϊόντα περιποίησης προσώπου ή σε έξυπνες ιδέες μακιγιάζ. Το μυστικό όμως για να δείχνουμε νεότερες πολλές φορές βρίσκεται στα μαλλιά μας.

Μερικές μικρές προσαρμογές στην απόχρωση των μαλλιών μας μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Πολύ απλά, αντί να χάνουμε χρόνο ψάχνοντας μάσκες αντιγήρανσης ή serum, μπορούμε να πάμε μία βόλτα στο κομμωτήριο (ή και στο σπίτι αν είσαστε καλή με τις βαφές).

Διαβάστε παρακάτω 5 μοναδικές αποχρώσεις μαλλιών που θα σας αφαιρέσουν εώς και 10 χρόνια.

Caramel Highlights

Για τις μελαχρινές μια καλή και οχι ακραία αλλαγή είναι οι ανταύγιες σε απόχρωση καραμέλας, οι οποίες δίνουν μία νεανικότητα στο πρόσωπο και απαλύνουν τα χαρακτηριστικά σας.

 

Golden Melon

Αν έχετε ανοιχτά μαλλιά σε ξανθό τόνο, μια καλή λύση είναι το strawberry blonde ή το golden melon. Προσθέτει ζεστασιά στις ξανθές αποχρώσεις και δίνει νεανική λάμψη στο πρόσωπο.

Bronde Sombré

Σύμφωνα με επαγγελματίες η λάμψη σε συνδυασμό με την αντίθεση στα μαλλιά είναι το κλειδί για να δείχνετε νεότερες. Μια σκούρα ρίζα με ανοιχτές όμως άκρες θα σας δώσει ένα νεανικό αποτέλεσμα, ενώ ένα ακόμα tip είναι να προσθέσετε λίγο όγκο στα μαλλιά σας με το κατάλληλο κούρεμα.

 

Pink Champagne

Οι παστέλ αποχρώσεις δεν είναι μόνο για παιδιά. Κάνοντας ροζ παστέλ ανταύγιες στα ανοιχτόχρωμα μαλλιά σας θα δείχνετε αρκετά νεότερες και πιο fun.

Broomstick Blonde

Αποκτήστε αυτό το look βάφοντας τη ρίζα σας στην πιο κοντινή απόχρωση του φυσικού σας χρώματος . Η καλύτερη λύση είναι ο συνδυασμός balayage με τις κλασσικές ανταύγιες, λίγο πιο ανοιχτές απο το χρώμα της ρίζας σας για να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Από τη Ραφαέλλα Βλάχου      http://jenny.gr  & http://spirossoulis.com

ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ – Coiffure

 

About Μαρία Νικολοπούλου