Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτή είναι η casual ανδρική μόδα για το χειμώνα 2019-2020

Αυτή είναι η casual  ανδρική μόδα για το χειμώνα 2019-2020

Αν είσαι νέος άνδρας και σ’ ενδιαφέρει να είσαι ντυμένος με την τελευταία τάση της μόδας σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που θα απογοητεύεσαι καθώς πολλά από τα ρούχα της ντουλάπας σου θα είναι για απόσυρση μέχρι να επανέλθουν στη μόδα. Εμείς, αγαπάμε τους άντρες και μας αρέσει να σας βλέπουμε όμορφα ντυμένους. Στα μάτια μας παίρνετε έξτρα πόντους όταν φροντίζετε τους εαυτούς σας γιατί έτσι γίνεστε ακόμη πιο ερωτικοί στα μάτια μας.

Φέτος πολύ της μόδας είναι τα καπιτονέ μπουφάν και μάλιστα τα λευκά puffa με μαύρες λεπτομέρειες και λαστιχένιο λογότυπο. Άλλωστε όλοι οι σχεδιαστές θέλουν για το χειμώνα εμφανή μεγάλα λογότυπα τόσο σε αξεσουάρ όσο και ρούχα.

Θα το βρείτε στο κατάστημα της Lacoste στην Κόρινθο Δερβενακίων 6 

3

Θα το βρείτε στο κατάστημα της Lacoste στην Κόρινθο Δερβενακίων 6 

28

Οι ζακέτες fleece σε σχέδιο παραλλαγής ή σε λευκό με λεπτομέρειες σε αντίθεση θα φορεθεί πολύ.  Τα παντελόνια carpenter με πολλές τσέπες καθώς και οι κοτλέ σαλοπέτες ( φέτος το κοτλέ θα φορεθεί πάρα μα πάρα πολύ και σε σακάκια και παντελόνια) πάνω από φούτερ και denim τζάκετ εργασίας είναι must.

Εμείς, κάναμε για σένα μια βόλτα στα  καταστήματα της Κορίνθου  για να τα δούμε από κοντά, να τα πιάσουμε για να δούμε τις υφές των ρούχων  και να μάθουμε πώς τα συνδυάζουν οι στιλίστες.

Ανακαλύψαμε λοιπόν τα εξής πριν από σένα για σένα:

Ένα άστρο μπλουζάκι φοριέται  με χαλαρό baggy τζιν και πορτοκαλί σκούφο.

Ένα κόκκινο  lacoste μπλουζάκι  συνδυάζεται με μία χακί τσάντα

Θα το βρείτε στο κατάστημα της Lacoste στην Κόρινθο Δερβενακίων 6 

23

Ένα τζάκετ παραλλαγής φοριέται με χακί κασκόλ. Στα καταστήματα συναντάμε επίσης τσαντάκια και τις νέες κλασικές προτάσεις ,καθώς και αξεσουάρ όπως το καπέλο bucket, πράγμα που αποδεικνύει ότι παραμένει επίκαιρο σε κάθε σεζόν.

Θα το βρείτε στο κατάστημα της Lacoste στην Κόρινθο Δερβενακίων 6

2

Να θυμάστε: Τα διαχρονικά  χρώματα για τον Χειμώνα 2019 2020 είναι το μπλε,  το γκρι, το καμηλό  και το μπορντό.

2

 

Πρόσφατα έμαθα πόσο μεγάλη σημασία έχει η ζώνη στο ανδρικό ντύσιμο. Ως άνδρας, οι επιλογές σου για να «στολίσεις» το ντύσιμό σου είναι περιορισμένες έως ελάχιστες. Τα αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις είναι πολύ συγκεκριμένα και κλασικά. Φυσικά, ένα από αυτά είναι η ζώνη. Μια καλή, αντρική ζώνη έχει τη δύναμη να «δέσει» το στυλ σου και αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα για ένα εντυπωσιακό look

29

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου