Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτή η Διακοσμητική Αλλαγή Είναι η Μόνη που Χρειάζεται να Κάνετε στο Σπίτι σας ΑΥΤΟ το Καλοκαίρι

Αυτή η Διακοσμητική Αλλαγή Είναι η Μόνη που Χρειάζεται να Κάνετε στο Σπίτι σας ΑΥΤΟ το Καλοκαίρι

Από την άλλη, το ναυτικό μπλε, είναι το χρώμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Παραπέμπει σε θάλασσες και παραλίες, είναι ξεκούραστο, συνδυάζεται εύκολα με πολλά στυλ, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ κομψό και βρίσκει πολλές εφαρμογές: από τοίχους μέχρι μαξιλάρια και διακοσμητικά αντικείμενα.

Τι θα λέγατε, όμως, αν τα συνδυάζαμε αυτά τα δύο; Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για τον συγκεκριμένο διακοσμητικό συνδυασμό. Μάλιστα, έχει υπάρξει ιδιαίτερη μόδα στο παρελθόν που συνδυάζει τους θερμούς τόνους του rattan με τους ψυχρούς του ναυτικού μπλε. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια αυτή η τάση έχει αναβιώσει και την προτιμούν αρκετοί σύγχρονοι σχεδιαστές.

Αυτός ο πανέμορφος χώρος συνδυάζει πολύ όμορφα (και καλοκαιρινά) ριγέ πολυθρόνες σε άσπρο και μπλε, ενώ στη μέση βρίσκονται δύο rattan coffee tables. Τα κοχύλια πάνω στα τραπεζάκια σε συνδυασμό με τα φυτά ολοκληρώνουν αυτή την πολύ καλοκαιρινή σύνθεση.

διακοσμητικός συνδυασμός

Ένας πανέμορφος καλοκαιρινός χώρος.

Άλλο ένα πολύ όμορφο και καλοκαιρινό καθιστικό σε ανοιχτά μπεζ χρώματα. Τα μαξιλάρια του λευκού καναπέ είναι χωρισμένα στα δύο: ριγέ και φλοράλ. Ωστόσο, κοινό στοιχείο τους παραμένει το ναυτικό μπλε. Στο κέντρο δεσπόζει ένα υπέροχο rattan coffee table με έξτρα αποθηκευτικό χώρο, διακοσμημένο με αστερίες και ξύλινα διακοσμητικά.

διακοσμητικός συνδυασμός

Άλλο ένα πολύ όμορφο και καλοκαιρινό καθιστικό σε ανοιχτά μπεζ χρώματα.

Εδώ, το ναυτικό μπλε και το rattan γίνονται στην κυριολεξία «ένα» – θα το διαπιστώσετε παρατηρώντας τις πανέμορφες και πολύ καλοκαιρινές πολυθρόνες. Το μπλε δεν λείπει και από το χαλί που βρίσκεται στο κέντρο του δωματίου. Στο κέντρο, ένα βαρύ ξύλινο τραπέζι που περιβάλλεται από φυτά τραβάει τα βλέμματα.

διακοσμητικός συνδυασμός

Το ναυτικό μπλε και το rattan γίνονται στην κυριολεξία «ένα».

Ένα άσπρο-μπλε χαλί σε συνδυασμό με τον μπλε καναπέ και ένα – αντιστοίχων χρωμάτων – έργο τέχνης πάνω από το τζάκι είναι τα χρώματα που επικρατούν σε αυτόν τον πολύ μοντέρνο χώρο. Δύο στρογγυλά rattan coffee tables δεσπόζουν στο κέντρο. Στα highlights η κρεμαστή rattan καρέκλα και το μικρό τραπεζάκι σε σχήμα ελέφαντα δίπλα στον καναπέ.

διακοσμητικός συνδυασμός

Δύο στρογγυλά rattan coffee tables δεσπόζουν στο κέντρο.

Ο παραπάνω συνδυασμός μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Απόδειξη αυτό το υπέροχο υπνοδωμάτιο με τους μπλε τοίχους και μαξιλάρια. Ένας rattan δίσκος στο κρεβάτι, αρκεί για να φέρει τη νέα υφή στον χώρο και να χαρίσει στους οικοδεσπότες αυτόν τον υπέροχο συνδυασμό rattan – ναυτικού μπλε.

διακοσμητικός συνδυασμός

Ο παραπάνω συνδυασμός μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

 

About Μαρία Νικολοπούλου