Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΝΑΒΙΚΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ…! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ:

Ντελίβερι λαχανικών και φρούτων κατευθείαν από τα μανάβικα της γειτονιάς μας!  

All local and organically grown fruits & vegetables in wooden vegetable crate held by a woman. Shallow dof, crisp focus across all the vegetables. Crate contains: peaches, green apple, peppers, green beans, rondelle carrots, baby carrots, zucchini squash, tomatoes, basil, fennel, kale, lettuce, broccoli, potatoes and radishes.

Φρέσκα, ποιοτικά και πιστοποιημένα τρόφιμα, στις χαμηλότερες τιμές διαθέτουν δύο οπωροπωλεία της πόλης μας και πλέον σας δίνεται η δυνατότητα να παραγγείλετε φρούτα, λαχανικά και είδη τροφίμων τηλεφωνικά και να τα φέρουν στο σπίτι σας. Οι ώρες και το μέρος της παράδοσης είναι επιλεγμένα, φυσικά, από εσάς και προσαρμοσμένα στο δικό σας πρόγραμμα, καθώς στόχος τους είναι η δική σας διευκόλυνση.

Το ΜΑΝΑΒΙΚΟ – ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΑΝΝΑ (Πατρών 106)  και το ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ – ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (Άργους 32) στην Κόρινθο, που θα φέρουν  τα πιο υγιεινά φρέσκα φρούτα και λαχανικά στο σπίτι σας απλά με ένα τηλεφώνημα!

Η ανταπόκριση των καταναλωτών είναι κάτι παραπάνω από θετική αφού και τα δύο καταστήματα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών τους γιατί γνωρίζουν ότι τα προϊόντα έρχονται κατευθείαν από τους παραγωγούς, είναι φρέσκα, ποιοτικά και πιστοποιημένα.

Φρούτα της επιλογής σας, φασολάκια, πιπεριές όλων των ειδών, κρεμμυδάκια, ντοματάκια, πατάτες, μαρούλια, άνηθο, μαϊντανό, μανταρίνια και πορτοκάλια, όλα σχεδόν τα λαχανικά και τα φρούτα, διατίθενται στην Κόρινθο με το σύστημα πόρτα πόρτα, κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας.

Σας λείπει κάτι;  Καλέστε τους ΤΩΡΑ!

 

ΜΑΝΑΒΙΚΟ – ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΑΝΝΑ

Σταματόπουλος Ηλίας

 

About Μαρία Νικολοπούλου