Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτός Είναι ο Λόγος που τα Ρούχα σας Δεν Πλένονται Καλά και Χαλάτε και Χρήματα Άσκοπα!

Αυτός Είναι ο Λόγος που τα Ρούχα σας Δεν Πλένονται Καλά και Χαλάτε και Χρήματα Άσκοπα!

Σίγουρα το πλύσιμο των ρούχων είναι ένας βραχνάς από τον οποίο θέλετε να ξεμπερδεύετε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ποιο είναι αυτό το μεγάλο λάθος που κάνετε και χαλάτε και τα ρούχα σας αλλά και χρήματα;

Όσο κι αν σας αρέσουν τα καθαρά και φρεσκοπλυμένα ρούχα πολλές φορές η επιθυμία σας να βγουν όσο πιο τέλεια γίνεται σας οδηγεί σε λάθος επιλογές και πράξεις.

 

Πόσο απορρυπαντικό συνηθίζετε να βάζετε σε κάθε πλύση; Αν η απάντηση είναι «δεν ξέρω» τότε σίγουρα κάνετε κάτι λάθος.

Οι περισσότερες νοικοκυρές βάζουν λάθος ποσότητα απορρυπαντικού στο πλυντήριο με αποτέλεσμα τα ρούχα τους να μην βγαίνουν από αυτό όπως θα ήθελαν.

2

ρούχα

Όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού που χρησιμοποιείτε.

 

Ο λόγος που πρέπει να μετράτε το απορρυπαντικό που θα βάλετε σε κάθε πλύση είναι ο εξής: Το περισσότερο απορρυπαντικό κάνει τα ρούχα πιο βρώμικα. Δεν είναι η πολύ ποσότητά του που καθαρίζει τα ρούχα σας αλλά οι ουσίες που αυτό περιέχει.

Επομένως διαβάζετε τις οδηγίες που υπάρχουν σε κάθε συσκευασία απορρυπαντικού και μάθετε να τις ακολουθείτε για να διατηρείτε πάντα τα ρούχα σας σαν καινούργια.

Κάντε το Πλύσιμο των Ρούχων Παιχνιδάκι με Αυτά τα 3 Tips!

1. Τελειώστε το πλύσιμο των ρούχων σε λιγότερο χρόνο Η επαναστατική τεχνολογία TurboWash της LG  θέτει νέα δεδομένα στην πλύση των ρούχων, αφού προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθαριότητας, ολοκληρώνοντας έναν κανονικό κύκλο πλύσης σε λιγότερο από μία ώρα, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και νερό. Χάρη στο σύστημα “Jet Spray” που ψεκάζει το νερό κατευθείαν πάνω στα ρούχα, η πλύση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και το ξέβγαλμα ακόμα πιο αποτελεσματικό, για πεντακάθαρα ρούχα σε 49 ή 59 μόλις λεπτά (ανάλογα το μοντέλο), χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση! Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο χρόνο εξοικονομείτε με τις «έξυπνες» αυτές οικιακές συσκευές της LG που σας δίνουν τη δυνατότητα να μην χάνετε χρόνο στο πλύσιμο των ρούχων.

Quick Tip Για να προστατέψετε τα ρούχα σας από το ξεθώριασμα ρίξτε μέσα στο πλυντήριο 1 κ.γλ. αλάτι!

Η LG σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που αγαπάτε!

Έξτρα tip Όταν χυθεί πάνω στο ρούχο καφές, λάδι ή κάτι άλλο που χαρακτηρίζεται ως «δύσκολος λεκές», ρίξτε κατευθείαν πάνω του ένα καθαριστικό λεκέδων ώστε όταν το ρούχο μπει στο πλυντήριο να μπορεί να καθαριστεί ακόμα και με το πιο απλό και γρήγορο πρόγραμμα.

Πιείτε άφοβα τον καφέ σας και αν στάξει κάποια σταγόνα στο αγαπημένο σας ρούχο μην αγχωθείτε καθόλου! Με τα πλυντήρια Turbowash™ της LG και το σωστό απορρυπαντικό ο λεκές θα γίνει παρελθόν μόνο σε μια πλύση.

Σπιτικό καθαριστικό για δυνατούς λεκέδες σε λευκά ρούχα:

-Ανακατέψτε 1 κ.σ. μαγειρική σόδα, 4 κ.σ., απορρυπαντικό πιάτων και 8 κ.σ. οξυζενέ.

-Αφήστε το μείγμα να «δέσει» καλά για 24 ώρες.

-Βάλτε λίγη ποσότητα πάνω στον λεκέ και αφήστε το ρούχο να απορροφήσει το μείγμα για 15 λεπτά

Εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και νερού με τα πλυντήρια LG Turbowash™.

#3. Γλιτώστε χρήματα Η αποκλειστική τεχνολογία TurboWash της LG είναι ιδανική για τους πολυάσχολους χρήστες που οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς τους προστάζουν ταχύτητα και επιδόσεις σε κάθε εργασία. Η συγκεκριμένη τεχνολογία εξοικονομεί όχι μόνο χρόνο, αλλά και ενέργεια και νερό, διατηρώντας την απόδοση της πλύσης, και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως 15% και την κατανάλωση νερού έως 40%! Αυτό σε απλά λόγια σημαίνει χαμηλότεροι λογαριασμοί ρεύματος αλλά και νερού!

Τip Μην ξεχνάτε τα ρούχα μέσα στο πλυντήριό σας γιατί έτσι δημιουργούνται ζάρες. Με το που τελειώσει η πλύση των ρούχων σας βγάλτε τα ρούχα από το πλυντήριο, απλώστε τα για να στεγνώσουν και μόλις στεγνώσουν διπλώστε τα ώστε να είναι έτοιμα για σίδερο. Τα πιο ευαίσθητα και «δύσκολα» υφάσματα μπορείτε να τα αφήσετε απλωμένα μέχρι να τα σιδερώσετε ώστε να χρειάζονται ακόμα λιγότερο σιδέρωμα.

Τα νέα πλυντήρια της LG προσφέρουν υψηλές αποδόσεις, μεγάλη χωρητικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και ουσιαστικές τεχνολογικές και προϊοντικές λύσεις που διευκολύνουν την καθημερ

About Μαρία Νικολοπούλου