Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Βαρέθηκες τα πάντα στη ντουλάπα σου; 6 κομμάτια για να τα δεις όλα με άλλο μάτι

Βαρέθηκες τα πάντα στη ντουλάπα σου; 6 κομμάτια για να τα δεις όλα με άλλο μάτι

Έχει συμβεί σε όλες μας οπότε σε καταλαβαίνουμε απόλυτα: είναι αυτή η στιγμή που στέκεσαι για πολλοστή φορά μπροστά στην ορθάνοιχτη ντουλάπα σου γεμάτη απορία ως προς το τι θα φορέσεις σήμερα ή ακόμα χειρότερα, τι σκεφτόσουν όταν αγόρασες εκείνο το κομμάτι… Το συμπέρασμα; Δεν σου αρέσει τίποτα και αν ήταν στο χέρι σου θα τα χάριζες όλα και θα ξεκινούσες από το μηδέν με ξεκάθαρη αισθητική, πλάνο για να παραμείνεις εντός budget και ξεκάθαρη εικόνα του πώς θέλεις να παρουσιάζεσαι καθημερινά. Έλα όμως που δεν είσαι στυλίστρια και όλα αυτά ανήκουν μάλλον στη σφάίρα της φαντασίας! Το βασικό είναι να μην απελπίζεσαι και να εντοπίσεις τα κομμάτια που πραγματικά φοράς ακόμα και χαίρεσαι. Στη συνέχεια μπορείς απλά να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και να αναζητήσεις (να, ακόμα και από τον καναπέ σου) ένα από τα παρακάτω κομμάτια που έτσι απλά θα σε κάνουν να δεις με άλλο μάτι ακόμα και τα πιο παρεξηγημένα fashion items της ντουλάπας σου. Και το καλύτερο; Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία!

Ένα δερμάτινο κομμάτι 

Πανωφόρι, σακάκι, παντελόνι… οι επιλογές σου είναι τόσες που δεν υπάρχει λόγος να περιοριστείς. Άλλωστε πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τάσεις η οποία όπως όλα δείχνουν θα κυριαρχήσει και του χρόνου.

Φώτο: stylemilkshake

Ένα καλοραμμένο παντελόνι 

Άφησε για λίγο στην άκρη το τζην σου και παίξει με τους κομψούς συνδυασμούς που θα σου επιτρέψει να κάνεις ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Θα το συνδυάσεις με τόσους τρόπους που πραγματικά θα απορείς γιατί τόσο καιρό έλειπε κάτι τέτοιο από τη ντουλάπα σου.

Φώτο: modedamour

Μια statement ζώνη 

Όταν σου λέμε ότι ένα αξεσουάρ έχει την δυνατότητα να αλλάξει εντελώς ένα σύνολο, αυτό ακριβώς εννοούμε. Με τις φαρδιές γραμμές να κυριαρχούν και φέτος στο στυλ μας επιλέγουμε εντυπωσιακές ζώνες που μας βοηθούν να τονίσουμε τη μέση, να αναδείξουμε τη σιλουέτα μας ή απλά να σπάσουμε τη μονοχρωμία ενός total look.

Φώτο: stylemilkshake

Ένα χουχουλιάρικο cardigan

Γιατί να μην βάλεις και εσύ στην ντουλάπα σου ένα από τα κομμάτια-κλειδί της φετινής άνοιξης; Ακόμα και αν το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου λευκό t-shirt θα καταφέρεις να δημιουργήσεις έναν on-trend συνδυασμό που θα σου χαρίσει τον τίτλο της πιο καλοντυμένης. Bonus points: θα χαρεί και η μαμά σου που επιτέλους πήρες ζακέτα.

Ένα (ακόμη) σακάκι!

Στην ντουλάπα σου ήδη έχεις ένα ή και περισσότερα αλλά μήπως η γραμμή και το στυλ τους είναι ξεπερασμένα; Φέτος ποντάρουμε σε πιο φαρδιά σχέδια αποφεύγοντας τα μεσάτα και τα στενά και αυτά χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε σύνολα που παίζουν με τις αντιθέσεις. Για ακόμα πιο ανοιξιάτικο στυλ διάλεξε ένα ανοιχτόχρωμο blazer και είσαι έτοιμη.

Τα κολιέ-αλυσίδες

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που θα φορέσεις τώρα και όλο το καλοκαίρι (αλλά και την επόμενη σεζόν) αυτό είναι το κολιέ αλυσίδα που σίγουρα έχεις δει να φορούν οι αγαπημένες σου style influencers. Εμείς τα λατρεύουμε γιατί με μια απλή κίνηση δίνουν μια φρέσκια πνοή ακόμα και στα σύνολα που επιλέξαμε όταν δεν ξέραμε τι να φορέσουμε.

elle.gr

About Μαρία Νικολοπούλου