Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Βλάσης Οικονόμου: Με πολύ θετική ενέργεια η παρέα της Πράσινη Πόλη – Δημήτρης Πρωτοπαπάς , καθαρίσαμε, επιδιορθώσαμε και παίξαμε… (φωτο)

Βλάσης Οικονόμου: Με πολύ θετική ενέργεια η παρέα της Πράσινη Πόλη – Δημήτρης Πρωτοπαπάς , καθαρίσαμε, επιδιορθώσαμε και παίξαμε… (φωτο)
Με πολύ θετική ενέργεια η παρέα της Πράσινη Πόλη – Δημήτρης Πρωτοπαπάς – Κόρινθος 2023 μαζευτήκαμε και αφού καθαρίσαμε προσεκτικά τον χώρο (7 σακούλες σε ένα τετράγωνο..), επιδιορθώσαμε τα γήπεδα με διχτάκια και παίξαμε! Το μήνυμα που περάσαμε στον κόσμο είναι να έρθει μαζί μας, πιστεύουμε στους δημότες που θέλουν το καλό του Δήμου και που θέλουν να δουν μια αλλαγή κατεύθυνσης σε ένα Δήμο καθαρό, με όραμα, με ανοιχτούς ορίζοντες, με αρκετό πράσινο και σεβασμό στους φόρους του δημότη και στον επιχειρηματία και με ανοιχτούς χώρους. Μία πόλη που να μπορεί να παρακολουθεί και να ακολουθεί τι γίνεται στην Ευρώπη.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ αποδείξαμε ότι δεν χρειάζεται 4 χρόνια να αλλάξεις διχτακια σε ενα γήπεδο αν σέβεσαι τους πολίτες, ούτε να καθαρίσεις στοιχειωδώς έναν δημόσιο χώρο… Μπράβο σε όλους και καλούμε όλους τους πολίτες να έρθουν κοντά μας! Παίρνουμε τα απλά πράγματα στα χέρια μας και αφήνουμε τους άλλους να κάνουν εξαγγελίες..
ΥΓ1 – Τα φώτα δεν τα κλείνουμε νωρις σε αθλητικούς χώρους, αν θέλει ο Δήμος Κορινθίων να κάνει οικονομία, μπορεί να σβήσει 5 από τις 10 λάμπες LED στον Αγιώργη στις ΑΔΕΙΕΣ πλατείες που απλά προκαλούν φωτορύπανση
ΥΓ2 – Τον κάδο απορριμάτων τον βάζουμε κοντά σε χώρους συνάθροισης, δηλαδή στα γήπεδα – και ένας μπλε κάδος ίσως είναι και χρήσιμος εκεί…

About Μαρία Νικολοπούλου