Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Γαϊτανος Μανώλης: Ηρωας στην πλάτη μου δε θα γίνεις κ. Γεώργαρη

Γαϊτανος Μανώλης: Ηρωας στην πλάτη μου δε θα γίνεις κ. Γεώργαρη
Έχω μάθει να τιμώ τα λόγια μου, με τα έργα μου.
Και οι απόψεις μου είναι σταθερές και πάντα με γνώμονα το συμφέρον των επαγγελματιών και όχι των “φίλων”.
Από την πρώτη στιγμή, στάθηκα στο πλευρό του Εμπορικού Συλλόγου, στην κόντρα του, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κάτι που το ανέφερα και στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ.
Ο κ. Γεώργαρης βάζοντας τις νέες του φιλίες, όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά τη σύσταση της νέας Διοικούσας Επιτροπής, πάνω από τους ανθρώπους που εκπροσωπεί ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, μιμήθηκε τους τρεις πιθήκους.
Δεν είχε ακούσει τίποτα, δεν είχε δει τίποτα και βέβαια δεν είχε πει τίποτα.
Όπως και εγώ δεν είδα στα επιλεγμένα αποσπάσματα των 15 λεπτών και 40 δευτερολέπτων, από μια συνεδρίαση που διήρκησε πάνω από δύο ώρες, την αλήθεια για την αλλαγή πλεύσης του κ. Γεώργαρη.
Μίλησες για πολιτική σε μένα, που είμαι πάντα υπέρ του να αλλάξει το κλίμα στο Επιμελητήριο και να μπορέσουμε ενωμένοι να προσφέρουμε στους Κορίνθιους Επαγγελματίες.
Παπαγάλισες να παραμερίσω τις κόντρες προς όφελος του κοινού καλού ενώ λίγη ώρα πριν, εγώ ήμουν αυτός που κατακεραύνωνα το γεγονός ότι οι προσωπικές κόντρες είχαν αντίκτυπο στον Εμπορικό Σύλλογο και την ΟΕΒΕ, κάτι που μάλλον ξεχνάτε κ. Γεώργαρη.
Μάλιστα μου είπες ότι έβαλες το Εμείς πάνω από το Εγώ, ενώ ακριβώς το αντίθετο κάνεις, αδιαφορώντας να εκπροσωπήσεις αυτούς που σε εξέλεξαν πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, προκείμενου να ικανοποιήσεις τους νέους σου συμμάχους.
Η νέα διοικούσα επιτροπή, δεν είναι αντιπροσωπευτική των αναλογιών των συνδυασμών μέσα στο ΔΣ.
Η σύστασή της, οφείλεται στην αλλαγή γραμμής σου κ. Γεώργαρη, κάτι για το οποίο θα πρέπει να απολογηθείς στον επικεφαλής του συνδυασμού σου και αυτούς που σε εξέλεξαν και όχι σε μένα.
Οι έμποροι της Κορίνθου κ. Γεώργαρη είναι περήφανοι επαγγελματίες και δεν αλλάζουν στάση ανάλογα με το μέγεθος της οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο.
Εγώ θα σας πω αυτό κ. Γεώργαρη.
Όταν ένας πρόεδρος φορέα εκλέγεται σε μια θέση, πάντα πρέπει να έχει στο νου του αυτούς που εκπροσωπεί και να μην κάνει ατομικές στρατηγικές.
Εσείς πιστεύετε πραγματικά, ότι εκπροσωπείτε επάξια τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου με την πορεία σας το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Επιμελητήριο;
Έκανα υπομονή, μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία, ότι θα φρόντιζες να αποκατασταθεί η αλήθεια, ανακαλώντας αυτά που είπες.
Αυτή που καταγράφεται στην τοποθέτηση μου για τους λόγους που καταψήφισα τον προϋπολογισμό.
Σταματήστε λοιπόν τους Θεατρινισμούς και τις παραστάσεις και αποφασίστε να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του Επιμελητηρίου και των μελών του.
Χωρίς τακτικισμούς και προσωπικές στρατηγικές, πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον των Επαγγελματιών.

About Μαρία Νικολοπούλου