Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Για ποιους “Χτυπάει η καμπάνα ” του Σπύρου Πλατή; – Ποιοι είναι οι αναξιόπιστοι και ανεύθυνοι στο Δήμο Κορινθίων;;;

Για ποιους “Χτυπάει η καμπάνα ” του Σπύρου Πλατή; – Ποιοι είναι οι αναξιόπιστοι και ανεύθυνοι  στο Δήμο Κορινθίων;;;
Την περασμένη εβδομάδα ο  δημοσιογράφος Νίκος Νικολόπουλος πρώτος μας ενημέρωσε για την βόμβα παραίτηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Πλατή από τα καθήκοντά του , μάλιστα η αναφορά άρχισε με το τραγούδι  ” ΄Αρχισαν τα όργανα ”  !!! Εδώ η ανάρτηση 
Όπως τον ακούσαμε να λέει τότε ,ήταν  αδιευκρίνιστοι μέχρι στιγμής οι λόγοι,  ή γιατί δεν ήθελε να μας πει όσα μπορεί να γνώριζε….
Την ίδια  μέρα λάβαμε ένα δελτίο τύπου του δήμου Κορινθίων, που επιβεβαίωνε τις πληροφορίες του Νίκου Νικολόπουλου και έκανε αποδεκτή την παραίτηση όπως δημοσιεύσαμε εδώ: 
Το δελτίο τύπου μας ενημέρωνε, ότι  οι λόγοι παραίτησης είναι προσωπικοί  .
Πιο συγκεκριμένα : “Η παραίτηση του  κ. Πλατή για  λόγους  προσωπικούς και επαγγελματικούς, υποχρεώσεις που, όπως ο ίδιος αναφέρει στην  επιστολή του, δεν του επιτρέπουν να ασκεί στο ακέραιο τα καθήκοντά του, αφορά   και στις επιτροπές που μετείχε ως τακτικό ή αναπληρωματικό μέλος.”
Η χθεσινή ανάρτηση όμως του κ. Πλατή στο προσωπικό του προφίλ του facebook,  αφήνει καθαρές αιχμές για  ρήξη; διαφωνίες , αντιπαραθέσεις ;που τον οδήγησαν στην παραίτηση και προφανώς παρότι στηρίζει  ακόμη τον συνδυασμό του κ.Βασίλη Νανόπουλου διακριτικά τον διαψεύδει .
Δείτε την ανάρτηση και τα συμπεράσματα δικά σας :
H επίσημη πορεία μου στα κοινά ξεκίνησε ως Δημοτικός Σύμβουλος και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου γι΄αυτό. Στη συνέχεια αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση συνεργασίας και ορισμού μου ως άμισθο Αντιδήμαρχο Οικονομικών.
Στο διάστημα αυτό γνώρισα μεταξύ άλλων αξιόλογους και καταξιωμένους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το καλό του τόπου μας.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ τόσο στους εξαιρετικούς συνεργάτες μου στις Οικονομικές Υπηρεσίες αλλά και σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που πράττουν τα μέγιστα για την εύρυθμη λειτουργία της δημοτικής αυτοδιοίκησης.
Για να ασκήσει κανείς το λειτούργημα του αιρετού είναι απαραίτητο να έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος, την αξιοπιστία, και την ικανότητα να πράττει πάντοτε με βάση το καλό του τόπου, πέραν του προσωπικού συμφέροντος, το δίκαιο και την ηθική.
Δυστυχώς δεν πληρούν όλοι όσοι βρίσκονται σε θέση ευθύνης αυτές τις προϋποθέσεις.
Στο σύνολο της ήταν μια εμπειρία που με δίδαξε πολλά και μου έδωσε πολύτιμα εφόδια ώστε να συνεχίσω τη συμμετοχή μου στα κοινά από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και με όποιο άλλο τρόπο δύναμαι να βοηθήσω.

Εύχομαι στους συναδέλφους που αφήνω πίσω

καλή επιτυχία στο έργο τους.
Σπυρίδων Ν. Πλατής

About Μαρία Νικολοπούλου