Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Γιώργος Κιμούλης σε Ζέτα Δούκα: ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ τα ΨΕΜΑΤΑ σου!!!

Γιώργος Κιμούλης σε Ζέτα Δούκα: ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ τα ΨΕΜΑΤΑ σου!!!

Γιώργος Κιμούλης σε Ζέτα Δούκα: ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ τα ΨΕΜΑΤΑ σου!!!Την ΚΑΘΙΖΕΙ στο ΣΚΑΜΝΙ!

Η Ζέτα Δούκα και μία ακόμα ηθοποιός αναφέρει πως…έχασε την δουλειά της. ο Γιώργος Κιμούλης που βέλεται εδώ και έναν χρόνο επειδή χωρίς δίκη δημοσιογράφοι έδωσαν βήμα να πουν την δική τους αλήθεια, που όμως τον κατακρεουργούσε ηθικά και επαγγελματικά, χωρίς να είναι μάρτυρες οι ίδιοι, χωρίς να είναι σε θέση να ελέγξουν αν υπήρξε πράγματικά, εργασικό μπούλινγκ από τον Γιώργο Κιμούλη. Δηλαδή, αρκεί να είσαι γυναίκα ή αρεκί να είσαι υφιστάμενος για να έχεις δίκιο; Δεν πρέπει όλοι να ελεγχονται για τις πράξεις τους;

Πολτοποίησαν τόσο τον Γιώργο Κιμούλη που δεν περιγράφεται. Για τους δημοσιογράφους μιλάμε. Το έκαναν και ούτε μία φορά, δεν θυμόσατε έναν, όταν ανέφερε το όνομα του Γιώργου Κιμούλη δίπλα σ’ αυτό του Πέτρου Φιλιππίδη, να δίνει σημασία.

Γιώργος Κιμούλης σε Ζέτα Δούκα: ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ τα ΨΕΜΑΤΑ σου!!!
Γιώργος Κιμούλης σε Ζέτα Δούκα: ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ τα ΨΕΜΑΤΑ σου!!!

Έναν χρόνο μετά και αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του Βασίλη Καρπενάρο μάζεψαν τ’ απαραίτητα στοιχεία. Ο Γιώργος Κιμούλης είδε από κάκιστο τραγικό χειρισμό το όνομα του να πηγαίνει στα τηλεοτπικά πάνελ παρέα με αυτό του Πέτρου Φιλιππίδη που είναι φυλακισμένος με την κατηγορία εγκλημάτων. Ακόμα και αν ήταν αλήθεια όσα των κατηγόρησαν τα αδικήματα αυτά που δεν αποδείχθηκαν ακόμα δεν έχουν καμία σχέση με κείνα για τα οποίοια κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όμως οι δημοσιογράφοι, αδιάφοροι γι αυτό, έβαλαν στο ίδιο τσουβάλι τον ηθοποιό και έτσι καθημερινά, όταν μιλούσαν για το metto κίνημα στα κανάλια, αυτοί οι δύο ηθοποιοί πήγαιναν “πακέτο”.
Είναι σαφώς εγκληματικό να χρεώνεις εμμέσως πλην σαφώς έναν άνθρωπο για πράγματα που άλλοι κατηγορούνται, επειδή απλά και μόνο, σε βολέυει ή βαριέσαι.

Πόσοι αναρωτήθηκαν το ότι το να βρίσεις μια συνάδελφο σου ή ακόμα και να της κάνει εργασιακό μπούλινκ (τίποτα δεν αποδείχθηκε ακόμα) δεν έχει καμμία σχέση ούτε με βιασμούς, ούτε με περισσότερες από…100 καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν μιλάμε για εκατό καταγγελίες για επιθεση, βιασμό και απειλες ,όπως στην περίπτωση Φιλιππίδη. Διότι αν στο όνομα του metoo κάποια ή κάποιος έχει νεύρα ή παράπονα από τον προιστάμενο του, επειδή θεωρεί πως αδικήθηκε πάνω στην δουλειά, θα μπορεί να καταδικάζει με μία συνέντευξη του όποιον δεν γουστάρει.

 

Είναι λογικη αυτή; Είναι λογική αυτή που βασιλεύει εδώ και έναν χρόνο; Δεν υποστηρίζουμε κανέναν Κιμούλη. Αναφέρουμε το αυτονόητο, που όλοι σχεδόν αποφεύγουν ν’ αναφέρουν, μην κατηγορηθούν ως υποστηρικτές.

Πως επειδή δεν αγγίζει τους ίδιους, έμπειρεοι δημοσιογράφοι κάνουν τέοιους χειρισμούς αδιαφορόνατς για το τι κακό κάνουν στον Γιώργο Κιμούλη.

Έπειτα και αυτό είναι προσωπική άποψη, έγιεν τοε ξής παράδεκτο ηθικά, και νομικά την μέρα που η Ζέτα Δούκα τον κατήγγειλε στον αέρα της εκπομπής Δανάη Μπάρκα: ήταν οι παρουσιαστές υποχρεωμένο να γνωρίζουν αλλά και οι πιο πάνω τους να τους επιβάλλουν πως από την στιγμή που ο Γιώργος Κιμούλης δεν ήταν παρόν – ως εκ του νόμου οφείλουν – να διακόψουν την Ζέτα Δούκα μόλις είπε την κατηγορία…στην περίπτωση που τους έπιασε στον ύπνο. ΈΠρεπε να της διευκρινήσουν ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι παρόν.

Όμως, ο Άρης Καβατζίκης έπραξε το αδιανόητο: Όχι μόνο δεν διέκοψε την Ζέτα Δούκα για να της εξηγήσει πως δεν έιναι σωστό να μιλά για τόσο σοβαρά θέματα χωρίς δίκη και χωρίς τον κατηγορούμενο παρόντα να την αντικρούσει μπροσρτά στο κοινό!

Όχι μόνο αυτό δεν έκανε, αλλά ενώ εκείνη δεν είχε πει ακόμα το όνομα του ηθοποιού, ο Άρης Καβατζίκης την προκάλεσε να το κάνει. Κανείς δεν έδωσε σημασία σ’ αυτό το μεγαλειώδες φάουλ. Ίσως γιατί κανείς δεν “καιγόταν” απ’ αυτό!

Θυμηθείτε πρώτα τι έγινε τότε και μετά το τι έγινε σήμερα!

Πάμε να δούμε τι έγινε όμως τώρα, έναν χρόνο μετά!

Γιώργος Κιμούλης: “Με ΤΑΥΤΙΣΑΤΕ με τον ΒΙΑΣΤΗ”! Έτσι “ΚΑΝΕΙ ΚΙΜΑ” Ζέτα Δούκα, και Σπύρο Μπιμπίλα! Από την αρχή ο λόγος του είχε δομή. Σε αντίθεση με πολλούς άλλυς. Δύο βασικά επιχειρήματα – εκτός των άλλων – είναι εκείνα που δείχνουν την δική του πλευρά. Πρώτον το ότι τον “παρουσίασαν” δίπλα στο όνομα του ανθρώπου που κετηγορήθηκε για εγκλήματα σεξουαλικά και για υτό είνα και προφυλακισμένος. Αυτό και μόνο είναι τραγικό…σφάλμα από την πλευρά του σωματείου ηθοποιών!

Το άλλο είναι μια μιρκή λετπομέρεια που όμως μπορεί να λέει μεγ΄λαες αλήθειες. Ο Σπύρος Μπιμπίλας σύμφωνα με τον Γιώργο Κιμούλη, θυμήθηκε να πει στον άερα πως είχε διαφγραφεί και παλιότερα. Μόνο που η αφορμή ήταν αυτή που αν αν ακούγόταν, θα γελούσαμε με την αναφορά του Σπύρου Μπιμπίλα!  Αυτή η διαγραφή σύμφωνα με τον Γιώργο Κιμούλη, έγινε επειδή σε μία πρόβα, καθυστέρησε ένα τέταρτο…(τι σημαίνει ακριβώς αυτό δεν εξήγησε, δεν καταλάβαμε, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι για το οποίο έπρεπε να ντρέπεται εκείνος και μεις να σκεφτούμε άσχημα πράγματα). Αν έγινε πραγματικά έτσι…

 

Γιώργος Κιμούλης! Διεκδικεί αποζημίωση του 1 εκατομμυρίου ευρώ σε βάρος της Ζέτας Δούκα Οι αγωγές που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης.

Νέες αγωγές κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας και διεκδικεί διεκδικεί συνολικά ποσό αποζημίωσης πλέον του 1 εκατομμυρίου ευρώ, από συγκεκριμένους συναδέλφους του αλλά και από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Στην πρώτη αγωγή που κατατέθηκε ο Γιώργος Κιμούλης στρέφεται σε βάρος της Ζέτας Δούκα αλλά και της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά. Με την αγωγή του, ο ηθοποιός ζητάει να καταδικαστούν να του καταβάλλουν οι τρεις ηθοποιοί «αλληλεγγύως και εις ολόκληρον» για τη περιουσιακή ζημία που έχει υποστεί το συνολικό ποσό των 231.227, 80 ευρώ και επιπλέον, ζητάει, για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, να του καταβάλει η Ζέτα Δούκα 250.000 ευρώ, η Δώρα Χρυσικού 125.000 ευρώ και ο Νίκος Ψαρράς 125.000 ευρώ.

Γιώργος Κιμούλης: "Με ΤΑΥΤΙΣΑΤΕ με τον ΒΙΑΣΤΗ"! Έτσι "ΚΑΝΕΙ ΚΙΜΑ" Ζέτα Δούκα, και Σπύρο Μπιμπίλα!
Γιώργος Κιμούλης: “Με ΤΑΥΤΙΣΑΤΕ με τον ΒΙΑΣΤΗ”! Έτσι “ΚΑΝΕΙ ΚΙΜΑ” Ζέτα Δούκα, και Σπύρο Μπιμπίλα!

Στη δεύτερη αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης στρέφεται κατά του Σ.Ε.Η., του προέδρου του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα, καθώς και δυο ακόμη μελών του πειθαρχικού του συμβουλίου. Με την αγωγή αυτή διεκδικεί αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ από το ΣΕΗ και 50.000 ευρώ από το καθένα από τα τρία μέλη του. Επιπλέον, διεκδικεί αποζημίωση ύψους 231.227, 80 ευρώ. για την περιουσιακή ζημία, την οποία όπως υποστηρίζει ότι υπέστη.

«Ο κύριος Κιμούλης επί έναν ολόκληρο χρόνο συκοφαντείται, καθυβρίζεται και πλήττεται δημοσίως λόγω, ιδίως, μιας «καταγγελίας» σε μία τηλεοπτική εκπομπή για μια υποτιθέμενη βίαιη πράξη του, καθώς και για την «απομάκρυνση ενός ποτηριού» από την σκηνή κατά την διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης προ δεκατριών ετών, πράξεις για τις οποίες ουδέποτε υπεβλήθη επίσημη καταγγελία ενώπιον εισαγγελικής, δικαστικής, αστυνομικής ή πειθαρχικής Αρχής,» τονίζει ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη,

Βασίλης Καπερνάρος, προσθέτοντας ότι «καθυβρίζεται, δηλαδή, και συκοφαντείται, για δύο γεγονότα, τα οποία απέκτησαν σημαντικότητα, επειδή εντάχθηκαν σκοπίμως και συνειδητά μέσα σε ένα τοπίο κατηγοριών και καταγγελιών κατά άλλων ομοτέχνων του κ. Κιμούλη, οι οποίοι έλαβαν χώρα την ίδια περίοδο, περί παιδοφιλίας, βιασμών, απόπειρας βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων. Ένα ζοφερό τοπίο, το οποίο δικαίως έχει εγείρει τον κοινωνικό θυμό και την κοινωνική αγανάκτηση. Ωστόσο, οι, ως άνω, «καταγγελίες» σε βάρος του κ. Κιμούλη, είναι αόριστες, ανεπέρειστες, αναπόδεικτες, αβάσιμες και απαράδεκτες».Γιώργος Κιμούλης! Διεκδικεί αποζημίωση του 1 εκατομμυρίου ευρώ σε βάρος της Ζέτας Δούκα

«Την λέξη «καταγγελία» θέτω εντός εισαγωγικών, διότι ουδέποτε έγινε επίσημη καταγγελία εις βάρος μου (σ.σ. από την κυρία Δούκα), σε ουδεμία αρμόδια Αρχή, ουδεμία διαμαρτυρία, υπό οιανδήποτε μορφή, εκδηλώθηκε ποτέ εναντίον μου και ουδεμία εξώδικη ή δικαστική όχληση είχα ποτέ εκ μέρους της για οποιοδήποτε ζήτημα και για οποιοδήποτε λόγο..

Όσα κατήγγειλε η 1η των εναγομένων σε βάρος μου κατά τη διάρκεια της ανωτέρω τηλεοπτικής εκπομπής είναι απολύτως ψευδή, επιπλέον ψευδή είναι και όσα κατέθεσε δια του από 23.2.2021 μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η. όπως ψευδής είναι και η προφορική της κατάθεση ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Η. Ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, είναι απολύτως συκοφαντικά, ανεπέρειστα, ανυπόστατα και κατασκευασμένα, ψευδολογήματα, γεγονός το οποίο γνώριζε κατά την στιγμή που κατέθετε, ωστόσο, με πλήρη επίγνωση, εκ νόμως το έπραξε».

Πηγή

Απάντηση  από Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς κι η Δώρα Χρυσικού

Με μία κοινή ανακοίνωση απάντησαν η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς κι η Δώρα Χρυσικού, μετά τις αγωγές που έκανε σε βάρος τους ο συνάδελφός τους, Γιώργος Κιμούλης. Ο ηθοποιός ζητάει να του καταβληθεί αποζημίωση για την περιουσιακή ζημία που έχει υποστεί, αλλά και για ηθική βλάβη.

«Μας επιδόθηκε εχθές αγωγή του Γιώργου Κιμούλη με την οποία μας εγκαλεί για συκοφαντική του δυσφήμιση, απαιτώντας να του καταβάλουμε ως αποζημίωση το συνολικό ποσό των 731.227,80 ευρώ. Επίσης ενημερωθήκαμε ότι αντίστοιχη αγωγή έχει ασκήσει εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και μελών του Πειθαρχικού του Συμβουλίου» αναφέρουν οι Ζέτα Δούκα, Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού, στην ανακοίνωση τους για τις αγωγές.

Και προσθέτουν: «Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μια απέλπιδα προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να «ακυρώσει» την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει τόσο δημοσίως όσο και ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

About Μαρία Νικολοπούλου