Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Γνωρίστε τα καλύτερα εστιατόρια της Κορινθίας

webkorinthos.estiatoria

Καθώς οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν, τα Σαββατοκύριακα μας φαίνονται πιο όμορφα και θέλουμε διαρκώς να δραπετεύουμε από το σπίτι βολτάροντας στους πεζοδρόμους της πόλης μας, χαζεύοντας τον κόσμο και τις βιτρίνες των καταστημάτων που είναι στολισμένες και δεν μας κάνει καρδιά να γυρίσουμε πίσω.

Οι… πεζοπορίες όμως αυτές στην πόλη, και τα σαφάρι για ψώνια στα καταστήματα της πόλης, μας ανοίγουν και την όρεξη και την διάθεση για παρεϊστικη ατμόσφαιρα με μεζεδάκια ή εκλεκτά φαγητά με κρασάκι.

Η Κορινθία μας είναι γεμάτη  εστιατόρια  που φουλάρουν τις μηχανές τους με δημιουργικότητα, κεντρίζουν το ενδιαφέρον με καινούργια concepts, ειδικές διοργανώσεις με μουσική και χειροποίητα σπιτικά προϊόντα, κι ετοιμάζονται να ραντίσουν τις γιορτές με έξτρα γαστρονομική αστερόσκονη!

Εστιατόρια με σπιτική ατμόσφαιρα, σερβίρουν φαγητό που αφήνει τη γλυκιά γεύση οικογενειακού τραπεζιού με μενού για όλα τα γούστα και η εμπειρία ενός γεύματος σε καθένα από αυτά είναι μοναδική, χωρίς να πικραίνει την ώρα του λογαριασμού.

Άλλα σκαρφαλωμένα σε λόφους με καταπληκτική θέα στον Κορινθιακό, άλλα με κήπους και με τζάκι με οικογενειακή ατμόσφαιρα, άλλα δίπλα στη θάλασσα με ευφάνταστα ντεκόρ και εκλεκτή κουζίνα,  αποτελούν σημείο ανεμελιάς και απόδρασης από την καθημερινότητα μέσα στην ίδια μας την πόλη, ίσως και στο διπλανό στενάκι από το σπίτι μας…

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να τα ανακαλύψετε με ένα κλικ:

ΕΝΖΥΜΕ Bakery Pastry Beverage

ΕΦΕΤΕΙΟ – ΚΑΦΕΠΟΤΕΙΟΝ

Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ – ΦΑΓΟΠΟΤΕΙΟΝ

ami pizzeria

ΘΑΛΑΣΣΕΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΘΕΑ Εστιατόριο – Εκδηλώσεις

ΘΕΑΤΡΟ – Καφέ – Φαγητό & Γλυκό

ΚΑΤΑΪ – ΤΑΒΕΡΝΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ – Restaurant

Πλαζ ΛΙΝΤΟ – Εξοχικό Κέντρο / Εστιατόριο

SEA & SAND bar – restaurant

Τα Πίσια – Εστιατόριο

Το Λουξ – Seaside Food

Di Giorgio – Pizzerie – sandwitserie

FLAMINGO – Cafe bar restraurant

KALLAS BEACH – Restaurant

NOSTRO MONDO – COFFEE FOOD DESSERT

PALADAR Eatery & Lounge

STAMP City Food Crêperie – Εστιατόριο

W Food & Drink – Coffee Bar Restaurant

ΑΙΘΡΙΟ – Ταβέρνα

 

About Μαρία Νικολοπούλου