Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δήμος Λουτρακίου: Ανασχηματισμός αντιδημάρχων με… τα ίδια πρόσωπα

Δήμος Λουτρακίου: Ανασχηματισμός αντιδημάρχων με… τα ίδια πρόσωπα

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε ο “ανασχηματισμός” των αντιδημάρχων από το Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, για την περίοδο 2021-2023. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου οι νέοι αντιδήμαρχοι και τα καθήκοντά τους (για ένα χρόνο) ορίζονται ως εξής…

 

Ο Τάσος Σακελλαρίου, παίρνει τις Διοικητικές και Οικονομικές Υπηρεσίες, ενώ παίρνει τμήμα από τις αρμοδιότητες στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, την Κοινωνική Προστασία, Παιδεία, Πολιτισμό και Αθλητισμό, τις αρμοδιότητες Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ ορίζεται και ως αναπληρωτής του δημάρχου. Παράλληλα, θα εκτελεί χρέη Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 

Ο Θανάσης Παπαθανασίου, παίρνει την αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και μέρος από τις αρμοδιότητες στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής. Παράλληλα ορίζεται και τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

 

Ο Κώστας Παντελέου, αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης, την Πολιτική Προστασία, και ορισμένες από τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής , ενώ ορίζεται και τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 

Ο Σπύρος Ράτης, διατηρεί την αντιδημαρχία των Αγίων Θεοδώρων, ενώ ορίζεται και τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 

Ο Σωτήρης Πέρρας, (ο μόνος χωρίς αντιμισθία), διατηρεί την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, την Καθαριότητα και την διαχείρισης απορριμμάτων και μέρος από τις αρμοδιότητες στις Διοικητικές υπηρεσίες.

πηγή-loutraki365.gr

About Μαρία Νικολοπούλου