Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κορινθία: Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη καιρού, έως την επόμενη Κυριακή

Κορινθία: Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη καιρού, έως την επόμενη Κυριακή

Καιρός: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα την Τρίτη – Προειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού αύριο, Τρίτη 13 Οκτωβρίου. Τα έκτακτα φαινόμενα αναμένονται να εξασθενήσουν τις μεσημεριανές ώρες, ενώ βελτίωση αναμένεται από το βράδυ της Τρίτης στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν μέχρι και τα 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 αρχικά αναμένονται τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Μετά το μεσημέρι οι βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο, ενώ μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν σχεδόν παντού.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με τις προβλέψεις , θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 24 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 22, στη Θεσσαλία από 12 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 22 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Δ

About Μαρία Νικολοπούλου