Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δείτε πως μεταμορφώθηκε το πρώην ξενοδοχείο Χανικιάν σε πεντάστερο με νέα ονομασία Brown Beach Corinthia

Δείτε πως μεταμορφώθηκε το πρώην ξενοδοχείο Χανικιάν σε πεντάστερο με νέα ονομασία Brown Beach Corinthia

Το ξενοδοχείο “Χανικιάν” ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 υπό τη διοίκηση τριών αδερφών αρμενικής καταγωγής. Τη δεκαετία του ’80 και κυριως ’90 όμως άρχισε η πτώση.

Άλλαξε μάλιστα το 1988 και χέρια αλλά αυτό δεν κατέστησε δυνατόν να ξαναβρεί το ξενοδοχείο το βηματισμό του. Τελικά, το 2001 έκλεισε οριστικά αλλά πλέον ανοίγει τις πύλες του ριζικά αλλαγμένο.

Νέα πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στην Κορινθία εγκαινιάζει τον Αύγουστο η ισραηλινών συμφερόντων Brown Hotels, που τα τελευταία χρόνια επελαύνει στην ελληνική τουριστική αγορά.

Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Brown Beach Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, προέκυψε από τη ριζική ανακαίνιση του ιστορικού ξενοδοχείου Χανικιάν, που απέκτησε πριν μερικά χρόνια η Brown Hotels.

 

 

Brown Beach Corinthia στην Κορινθία

Ένα φουτουριστικό νέο ξενοδοχείο που στόχο έχει την αναγέννηση της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων στην Κορινθία. Το Brown Beach Corinthia, το πρώτο resort της Brown Hotels που θα ανοίξει τις πόρτες του στην Ελλάδα, ξεχωρίζει χάρη στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του με τις εντυπωσιακές καμπύλες που υπογράφει το αρχιτεκτονικό γραφείου Elastic Arrchitects.

Το φουτουριστικό design του Brown Beach Corinthia από ψηλά, ψωτογραφημένο με drone – Φωτογραφία: Courtesy of Brown Beach Corinthia
Οι δημιουργοί αντλώντας εμπνευσμένη από τη ζωή του γίγαντα Τυφωέα (Τυφών ή Τυφάω ή Τυφωεύς), γιου της Γαίας και του Ουρανού, δημιουργούν έναν κατάλευκο όγκο που έχει μοναδική θέα στον Σαρωνικό με ένα roof garden 550τμ με πισίνα που εντυπωσιάζει.

Άποψη από το υδάτινο roof garden του Brown Beach Corinthia – Φωτογραφία: Courtesy of Brown Beach Corinthia

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 166 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο με ελληνικές γεύσεις και σούσι, spa, γυμναστήριο με θέα στη θάλασσα, δύο πισίνες, εγκαταστάσεις ιππασίας, ένα μεγάλο πάρκο για παιδιά και θα προσφέρει θαλάσσια σπορ.

Το φουτουριστικό κεφαλάρι στο δωμάτιο κλέβει τις εντυπώσεις – Φωτογραφία: Courtesy of Brown Beach Corinthia

Το Sushi bar του Brown Beach Corinthia – Φωτογραφία: Courtesy of Brown Beach Corinthia

Οι καμπύλες κυριαρχούν στον σχεδιασμό χαρίζοντας ένα hi-tech και ταυτόχρονα θηλυκό στυλ στο ξενοδοχείο Brown Beach Corinthia – Φωτογραφία: Courtesy of Brown Beach Corinthia
Η διακόσμηση τόσο των εσωτερικών όσο και εξωτερικών χώρων θα κινείται σε μια βασική παλέτα που συνδυάζει το λευκό με τους γήινους τόνους, με το design να κυριαρχεί.

 

About Μαρία Νικολοπούλου