Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δες τα 15 σαλόνια που ξεχώρισαν το 2018!

Δες τα 15 σαλόνια που ξεχώρισαν το 2018!
Το σαλόνι είναι το μέρος όπου οι φίλοι και η οικογένεια συγκεντρώνονται για να περάσουν ποιοτικό χρόνο σε ένα σπίτι, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να είναι καλά σχεδιασμένο.

Κατά την διάρκεια του 2018 παρουσιάσαμε άπειρες ιδέες για την διακόσμηση του σαλονιού σου -είτε είναι μικρό, είτε μεγάλο-  αναλύοντας τις φωτογραφίες και την προσωπικότητα του κάθε σαλονιού. Ξεχωρίσαμε και σου παρουσιάζουμε τα 15 καλύτερα σαλόνια, ώστε να εμπνευστείς και να αλλάξεις το σαλόνι σου το 2019!

Σαλόνι σε στυλ εξοχικού

σαλονι ιδεες διακοσμηση φωτογραφιες 2019 μικρο μεγαλο

Όποιος σχεδίασε αυτό το σαλόνι, ήξερε σίγουρα πως να πετύχει το στυλ του εξοχικού, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο στυλ και το design. Αποχρώσεις του μπεζ και του γκρι συνεργάζονται με λίγες νότες απο φλοραλ, με έναν τρόπο που κάνουν αυτό το σαλόνι προσιτό αλλά και γοητευτικό την ίδια στιγμή!

 

Σαλόνι μέσα στη… μόδα

σαλονι ιδεες διακοσμηση φωτογραφιες 2019 μικρο μεγαλο

Τα πάντα σε αυτό το σαλόνι είναι ευθυγραμμισμένα με την μόδα του 2018 και του 2019. Παρόλα αυτά έχει επίσης μια κλασσική αίσθηση που δεν θα χρειαστεί να αλλάζει συνέχεια. Τι να πρωτοζηλέψεις; Τα σκαμπό ντυμένα με γούνα, τον καθρέπτη ανάμεσα στα παράθυρα ή τα χαλιά σε στρώσεις;

 

Σαλόνι μινιμαλ και hipster

σαλονι ιδεες διακοσμηση φωτογραφιες 2019 μινιμαλ

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το σαλόνι: Είναι τόσο chic και έχει καθαρές απλές γραμμές. Οι ουδέτεροι τόνοι κρατάνε τα πράγματα απλά ενώ οι χάλκινες και rose gold πινελιές κάνουν την διαφορά και εκπλήσσουν ευχάριστα. Ο συνδυασμός απλότητας και μετάλλου δημιουργεί μια πολύ ελκυστική αίσθηση τέχνης!

 

Σαλόνι γένους… θηλυκού

σαλονι γυναικειο θυληκο girly ιδεες φωτογραφιες 2019

Αναμφισβήτητα ένα σαλόνι γένους..θηλυκού! Τα ρομαντικά χρώματα, τα έντονα διακοσμητικά και τα υφασμάτινα στοιχεία, έρχονται μαζί για να δημιουργήσουν ένα δωμάτιο γεμάτο ζωντάνια και ύφος. Το φυσικό φως που έρχεται μέσα από τα παράθυρα αναπηδά στις ροζ αποχρώσεις και τους χρυσούς τόνους, ενώ ο πολυέλαιος βοηθά στην επίτευξη ενός ακόμα πιο χαλαρωτικού ρομαντισμού!

 

Και σαλόνι γένους… αρσενικού

σαλονι αντρικο για αντρα γκρι 2019

Από τον απόλυτο ρομαντισμό του προηγούμενου σαλονιού στο απόλυτο μυστήριο. Ένα σαλόνι με σκούρους γκρι τοίχους, πλούσιο σε φυσικό φως και έπιπλα που ξεχειλίζουν απο αρρενωπότητα. Όσο αυστηρό και κλασσικό χρειάζεται για ένα πραγματικό άντρα!

 

Η μάχη των χρωμάτων

μοντερνο σαλονι διακοσμηση 2019

Θερμά χρώματα εναντίον ψυχρών! Ένας εντυπωσιακός αφηρημένος πίνακας κλέβει την παράσταση σε αυτό το σαλόνι, αποδεικνύοντας ότι η τέχνη είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να γίνει κάθε δωμάτιο ζωντανό! Οι ζεστοί πορτοκαλί τόνοι συμβάλλουν στην εξισορρόπηση των ψυχρών μπλε αποχρώσεων, διατηρώντας το σαλόνι ισορροπημένο και φιλόξενο. Θα βρεις περισσότερους απο 700 (!) αφηρημένους πίνακες σε διάφορα χρώματα εδώ!

 

Ολόλευκο Σκανδιναβικό σαλόνι

λευκο σκανδιναβικο στυλ διακοσμηση σαλονι ιδεες φωτογραφιες

Στις Σκανδιναβικές χώρες λατρεύουν το φυσικό φως -κυρίως λόγω της έλλειψης του- οπότε η μεγάλη χρήση του λευκού στα σαλόνια βοηθάει να το αξιοποιήσουν στο έπακρο. Έτσι το λευκό κυριαρχεί στα Σκανδιναβικά σαλόνια και γενικά σε όλα τα σκανδιναβικά δωμάτια. Οι πινελιές πράσινου απο τα φυτά εσωτερικού χώρου φέρνουν το έξω μέσα!

 

Art deco σκανδιναβικό σαλόνι

βελουδινος καναπες ξυλινο μπαμπου τραπεζακι διακοσμηση

Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η – ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Πρόσφατα παρουσιάσαμε ένα art deco σκανδιναβικό σπίτι που ερωτευτήκαμε. Και φυσικά το σαλόνι με τους βελούδινους καναπέδες και πολυθρόνες και το τραπεζάκι απο μπαμπού έκλεψε την παράσταση. Αξίζει να δεις εδώ το υπόλοιπο σπίτι που χτίστηκε τη δεκαετία του 1920 και έχει αρτ ντεκο έπιπλα και λεπτομέρειες που ταιριάζουν με εκείνη την εποχή!

 

Μαξιμαλιστικό σαλόνι

Από την Σκανδιναβική απλότητα στο μαξιμαλιστικό σαλόνι της φωτογραφίας. Αγαπάμε τα σπίτια μας ακόμα περισσότερο όταν μας περιβάλλουν αντικείμενα που αγαπάμε. Ο μαξιμαλισμός είναι η τάση του 2019 για τα σαλόνια μας και σημαίνει περισσότερο απο όλα: αυτό σημαίνει περισσότερα απο τα αγαπημένα σου χρώματα, τα υφάσματα, τα αξεσουάρ και τα διακοσμητικά! Για περισσότερα μαξιμαλιστικά σαλόνια κλικ εδώ.

 

Μοντέρνο σαλόνι με έντονα χρώματα

σαλονι πολυχρωμο μοντερνο 2019

Οι έντονες πινελιές χρώματος δίνουν ζωντάνια σε αυτόν το εκλεκτικό σαλόνι. Τα φωτεινά ροζ σκαμπό και ο μπλε βελούδινος καναπές σπάνε την μονοτονία του ασπρόμαυρου και δημιουργούν έναν χώρο που θέλεις να ζεις!

 

Σαλόνι θετικής ενέργειας

κάτω από το τραπεζάκι του καφέ

Ένα σαλόνι που σε γεμίζει ενέργεια και δεν είναι στημένο για σελίδες περιοδικού, αλλά για να ζεις! Τα θερμά χρώματα, το άπλετο φυσικό φως και τα φυτά εσωτερικού χώρου ανεβάζουν την διάθεση.

 

house-2595677_960_720

Δείτε το Σπίτι στην Κορινθία

 

Μικρό και ζεστό σαλόνι

σαλονι ζεστο χειμωνας 2019 ιδεες εξοχικου

Με την χρήση μιας ζεστής χρωματικής παλέτας με ανοιχτό πράσινο, κρεμ, μπεζ, γκρι και χάλκινου, μπορεί το μικρό σαλόνι να μην φαίνεται μεγαλύτερο, αλλά φαίνεται πιο φιλόξενο. Σε αυτό συμβάλουν τα υπέροχα καρό μοτίβα που βρίσκονται σε όλο το δωμάτιο και η υπέροχη υφή της πλεχτής μοκέτας από λυγαριά. Το βάρος έπεσε στα υφάσματα, το μοτίβο και την άνεση!

 

 

Μπεζ κλασσικό σαλόνι

Το μπεζ μπορεί να υποστηρίξει κάθε κλασσικό σχήμα διακόσμησης.

 Αφιέρωμα μας στα μπεζ σαλόνια. Το μπεζ δεν είναι μόνο πολύ λειτουργικό με την μοντέρνα αισθητική διακόσμησης, αλλά και με την κλασσική. Μπορεί να αναδείξει τόσο τις αντίκες, όσο και τα πιο κλασσικά, βαριά σχεδιαστικά μοτίβα των επίπλων, κάνοντας τον χώρο να φαίνεται πιο άνετος και ευάερος. Ένα χαρακτηριστικό του μπεζ είναι ότι ταιριάζει με πολλές αποχρώσεις του παρκέ.

 

 

Ασπρόμαυρο σαλόνι με χρυσό

σαλονι ιδεες διακοσμηση φωτογραφιες 2019 ασπρο μαυρο

Ένας πολυαγαπημένος συνδυασμός στην μόδα και την διακόσμηση είναι το ασπρόμαυρο με το χρυσό. Και αυτό το σαλόνι ακολουθεί πιστά και με επιτυχία αυτόν τον κανόνα. Ασπρόμαυρα μοτίβα και ρίγες σε συνδυασμό με τις χρυσές μεταλλικές βιβλιοθήκες και τις μπεζ λεπτομέρειες ανεβάζουν το επίπεδο στο κατά τα άλλα απλό και νεανικό σαλόνι!

EPIPLA

    Κλικ  στην εικόνα για να δείτε τα Έπιπλα στην Κορινθία

 

 

/decoration.gr

About Μαρία Νικολοπούλου