Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Διακοπές με φίλους και σχέση, δες τι να κάνεις για να μην τσακωθείς!

Διακοπές με φίλους και σχέση, δες τι να κάνεις για να μην τσακωθείς!

Διακοπές με φίλους ενώ είσαι σε σχέση, δύσκολος συνδυασμός. Ένας σωστός άντρας προσπαθεί να τα συνδυάσει και τα δύο σε διαφορετικές ημερομηνίες. Ωστόσο πολλές φορές καταλήγει σε τσακωμούς και ακόμα και χωρισμό.

Διακοπές με φίλους και σχέση- Πως θα αποφύγεις τους τσακωμούς!

Οι περισσότεροι άντρες κάποια στιγμή πρέπει να το κάνουν. Δεν είναι και σωστό να παρατάς τελείως τους φίλους σου. Ούτε νομίζω οτι θα λατρέψει η κοπέλα σου να την πας διακοπές μαζί με 5 μαντραχαλάδες. Πρόσεχε αυτά τα πράγματα για να μην τσακωθείς.

1. Μην πας λιγότερες μέρες μαζί της

imerologio imerominies

Πας 5 μέρες με τα παιδιά στο νησί. Και κανονίζεις τριήμερο με την κοπέλα σου. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να σκεφτεί οτι την παραμελείς και οτι προτιμάς τους φίλους σου. Και δεν θα έχει και εντελώς άδικο. Προσπάθησε να κανονίσεις τουλάχιστον ίδιες μέρες για να μην νιώσει άσχημα. Εσένα θα σου άρεσε να κανονίσει δύο ημέρες μαζί σου και 6 σε νησί με τις φίλες της;

ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΔΩ

2. Μην εξαφανιστείς τελείως

kinito akoustika trapezi

Πολλές φορές εμείς οι άντρες είμαστε τόσο στον κόσμο μας που ξεχνάμε τελείως να κοιτάμε το κινητό. Ή περνάμε τόσο καλά που δεν δίνουμε σημασία. Ωστόσο το πιθανότερο που θα συμβεί άμα γίνει αυτό είναι να σου κάνει 20 κλήσεις η κοπέλα σου και μετά να αρχίσει να κάνει σενάρια στο μυαλό της. Αυτό θα οδηγήσει εν τέλη σε τσακωμό.

3. Μην επικοινωνήσεις μαζί της μέσα στο club

club eksodos kinita sinaulia

Πρόσπαθησε τον χρόνο που περνάς μιλώντας με αυτήν να είναι εκτός μπαρ-club. Πολλές φορές άμα το ανοίξεις μέσα γίνεται το εξής, δεν ακούγεται τίποτα και δημιουργείται περιττός εκνευρισμός. Μετά αρχίζει και σκέφτεται αρνητικά σενάρια, όπως τα περισσότερα ανθρώπινα μυαλά και δεν οδηγεί σε καλό. Δώσε καλύτερα σημεία ζωής με κάνα μήνυμα ή απλα βγες απέξω απο το club για να συνεννοηθείς καλύτερα.

4. Μην ανεβάσεις φωτογραφία με άλλη κοπέλα

antras ginaika selfie

Βγάλε όσες φωτογραφίες θέλεις. Με όποιον θέλεις.Καλύτερα όμως να μην ανεβάσεις φωτογραφία με άλλη κοπέλα. Δεν έχει σχέση άμα είσαι πιστός ή όχι, όταν η κοπέλα σου θα δει φωτογραφία με άλλη (ή άλλες) κοπέλες πολύ πιθανό να φανταστεί τα χειρότερα. Εκτός άμα είστε το ζευγάρι με 100% εμπιστοσύνη, τότε πάω πάσο. Άλλα για τους περισσότερους ισχύει αυτό. Βρίσκεσαι ήδη σε ένα περιβάλλον που την ανησυχεί ύπο επιρροή των φίλων σου (και πολύ πιθανά αλκοόλ). Μην την κάνεις άδικα να ανησυχεί. Φαντάσου πως θα ένιωθες με το ανάποδο σενάριο.

5. Διακοπές εσύ διακοπες και αυτή

antras ginaika malonoun

Πολλές φορές γίνεται το εξής παράλογο, θέλουμε να πάμε εμείς με την παρέα διακοπές και μετά θυμώνουμε αν πάει και αυτή με τις φίλες της σε κάποιο νησί. Πρέπει να δεχτείς οτι αν είναι να πας εσύ τότε έχει κάθε δικαίωμα να πάει και αυτή. Το να το δεις εγωιστικά και να μην την αφήσεις να πάει θα οδηγήσει σε σίγουρο τσακωμό.

Ωραίες οι διακοπές με φίλους αρκεί να μην χαλάσουν την σχέση σου.Γενικά μου αρέσει η πρόταση για να συνοψίσω, μην κάνεις κάτι που δεν θα σου άρεσε να σου κάνουν. Άμα κάτι θα πείραζε εσένα όπως ένα από  τα παραπάνω δεν μπορείς να περιμένεις ότι δεν θα πειράζει την σύντροφο σου. Προσπάθησε να το δεις και από τις δύο πλευρές.

Καλές διακοπές!

the-man.

About Μαρία Νικολοπούλου