Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δοκιμάσετε να ρίξετε βραστό νερό πάνω στο αυτοκίνητο σας…

Δοκιμάσετε να ρίξετε βραστό νερό πάνω στο αυτοκίνητο σας…

Τα συνεργεία δεν θέλουν να γνωρίζετε αυτό το φανταστικό κόλπο με το βραστό νερό

Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα είναι μια αναποδιά για όλους. Καταρχήν, μπορεί να είναι πού τρομακτικό ακόμα και αν είναι μια μικρή σύγκρουση. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα μπορούσε να συμβεί ή αν το άτομο στο άλλο αυτοκίνητο έχει χτυπήσει. Και μετά ακολουθούν οι οικονομικές συνέπειες …

Η ζημιά στο αυτοκίνητο σας μπορεί να κοστίσει αρκετά χρήματα.

Ακριβό

Εκτός από τρομακτικά και τραυματικά, τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα είναι και. Η αφαίρεση ενός βαθουλώματος μπορεί να κοστίσει μερικές εκατοντάδες ευρώ. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ποια είναι η σωστή τιμή για αυτή την υπηρεσία, κάτι που σημαίνει ότι τα συνεργεία μπορούν να σας χρεώσουν όσο θέλουν. Πηγαίνετε το αυτοκίνητο για να αφαιρέσουν ένα βαθούλωμα και αυτοί εκεί βρίσκουν ένα σωρό προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν με αποτέλεσμα η τιμή όλο να αυξάνει. Σίγουρα δεν είναι αυτό που θα θέλατε… Η ζωή είναι ήδη ακριβή! Ευτυχώς βρήκαμε ένα κόλπο που μπορεί να σα βοηθήσει να απαλλαγείτε από ένα άσχημο βαθούλωμα στο αυτοκίνητο σας και δεν θα σας κοστίσει τίποτα!

Βραστό νερό

Είναι πολύ εύκολο να επισκευάσετε ένα βαθούλωμα μόνοι σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι καυτό νερό και μια βεντούζα τουαλέτας. Πως γίνεται όμως; Θα σας εξηγήσουμε!

  • Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό αφήστε το να βράσει.
  • Μόλις αρχίσει να βράζει πηγαίνετε την κατσαρόλα στο αυτοκίνητο σας και ρίξτε το νερό στο βαθούλωμα και στην γύρω περιοχή. Προσέξτε γιατί το νερό είναι πολύ καυτό!
  • Τώρα είναι ώρα να χρησιμοποιήσετε την βεντούζα τουαλέτας. Βάλτε την βεντούζα γύρω από το βαθούλωμα και τραβήξτε την προσεκτικά προς το μέρος σας. Επαναλάβετε μερικές φορές αργά και προσεκτικά.
  • Μετά από λίγα λεπτά προσεκτικής δουλειάς το βαθούλωμα θα έχει εξαφανιστεί τελείως! Είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε αυτό το πολύ απλό κόλπο σε δράση!

 

About Μαρία Νικολοπούλου