Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δουλεύεις στο σπίτι; Δες πως να μεταμορφώσεις το γραφείο σου εύκολα και ανέξοδα!

Δουλεύεις στο σπίτι; Δες πως να μεταμορφώσεις το γραφείο σου εύκολα και ανέξοδα!

webkorinthos.γραφειο

Αν δουλεύετε από το σπίτι άλλα ο χώρος του γραφείου σας δεν σας εμπνέει, ανανεώστε τον.
Είναι ένας χώρος που παραμένει πάντα χρήσιμος στο σπίτι. Βοηθάει σίγουρα όσους δουλεύουν κατ’ οίκων και είναι ένας πρακτικός χώρος αποθήκευσης λογαριασμών κι άλλων σημαντικών εγγράφων.
Πολλοί επίσης απολαμβάνουν ένα όμορφο γραφείο διαβάζοντας ένα βιβλίο ή πλέον σερφάροντας στο Internet αλλά και διαβάζουν τα παιδιά τους εκεί.
Επίσης με ένα γραφείο μη λειτουργικό και άχρωμο που δεν το απολαμβάνετε να εργάζεστε βλάπτετε την παραγωγικότητά σας.
Μπορείτε λοιπόν εύκολα να διαμορφώσετε ένα δωμάτιο ή ένα χώρο μέσα στο σπίτι ως γραφείο.
Βάλτε το γραφείο σε ένα σημείο που θα έχει φυσικό φως για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. 78d715c5725d9438c89480f9b9c513a2--workspace-design-office-workspace
Ένα τραπέζι και μία αναπαυτική καρέκλα είναι τα βασικά για να ξεκινήσετε μία εμπνευσμένη διακόσμηση. Διαλέξτε χρώματα που σας ηρεμούν ή που σας διεγείρουν τη φαντασία, ανάλογα πάντα με ότι έχετε ανάγκη και μάλλον το γραφείο θα γίνει η αγαπημένη σας γωνιά στο σπίτι.

ba8b4377fb63aa211b31ef0dcd92482c
Χρησιμοποιήστε το χώρο κάτω από το γραφείο σας. Οι περισσότεροι από εμάς χρειάζονται μερικά συρτάρια και αν το γραφείο σας δεν τους παρέχει θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα ντουλάπι για να βοηθήσετε. Ενώ πρέπει να αφήσετε χώρο για τα πόδια σας, θα έχετε πιθανώς αρκετό χώρο για να χωρέσετε περισσότερα πράγματα και καλώδια στα τα άκρα.
Στο σωστό ύψος, τα ντουλάπια αρχειοθέτησης και τα συρτάρια μπορούν επίσης να διπλασιαστούν ως περιφερειακά περίπτερα για τον εκτυπωτή, το σαρωτή ή οτιδήποτε άλλο.
Aν δεν έχεις παράθυρο στη θέση που διάλεξες, τοποθέτησε το γραφείο να κοιτάζει προς τον τοίχο και βάλε έναν 1464294064-54eb85741bc09-cleverly-office-after-deμεγάλο καθρέπτη μπροστά και μικρά ράφια για τα διάφορα πράγματα που χρησιμοποιείς και αμέσως θα μεγαλώσει ο χώρος σου και θα “παρακολουθείς” από τον καθρέπτη όλο τον υπόλοιπο χώρο.
Όσον αφορά τη διακόσμηση γύρω από αυτό, σκεφτείτε τι σας αρέσει και πώς μπορείτε να προσθέσετε αυτό στο χώρο σας. Ταξιδεύεις; Τοποθέτησε μερικές φωτογραφίες των αγαπημένων σου μερών που έχεις επισκεφθεί ή που θέλεις να πας στον τοίχο.
Σου αρέσει η μουσική; Διάλεξε τα παλιά αγαπημένα σου καλύμματα άλμπουμ και βάλτα στον τοίχο.
Τοποθετείστε φωτογραφίες από αγαπημένα σας πρόσωπα και βάλτε σε ένα ποτήρι ένα τριαντάφυλλο.
Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι ότι στο τέλος ότι θα τσακώνεστε στο σπίτι ποιoς να πρωτοκάτσει εκεί…!

EZ DESIGN – Ελένη Ζουγανέλη

About Μαρία Νικολοπούλου