Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δυναμική η κινητοποίηση των συνταξιουχικών σωματείων Πελοποννήσου στην Τρίπολη

Δυναμική η κινητοποίηση των συνταξιουχικών σωματείων Πελοποννήσου στην Τρίπολη

Συλλαλητήριο πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 11 Απριλίου, Σωματεία συνταξιούχων της Αρκαδίας και της  Πελοποννήσου, με συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού  Τρίπολης, στις 11 το πρωί.

Οι συνδικαλιστές των σωματείων, Νίκος Μπαλάσης, Πρόεδρος σωματείου συνταξιούχων Δημοσίων υπαλλήλων Αρκαδίας, Παναγιώτης Θεοδώρου, Πρόεδρος σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλαμάτας, Παναγιώτης Κουφαλάκος, Εκπρόσωπος επιτροπής αγώνα συνταξιούχων Μεσσηνίας, Μάκης Γκουβάς, αντιπρόεδρος ΟΑΕ, Βασιλική Χασάπη, εκπρόσωπος σωματείου συνταξιούχων Αργολίδας, Γιώργος Σκιαδιώτης, αντιπρόεδρος ομοσπονδίας ΙΚΑ Ελλάδος και Κώστας Καρβέλας, πρόεδρος σωματείου συνταξιούχων Αρκαδίας, μεταξύ άλλων στις ομιλίες τους γνωστοποίησαν τα βασικά τους αιτήματα που είναι: –

Να δοθούν αυξήσεις σ’ όλες τις συντάξεις, να δοθούν τα πληρωμένα δώρα, τα αναδρομικά, το 0,5 % του ΑΕΠ. – Να εκδοθούν άμεσα οι συντάξεις. – Άμεση πρόσληψη ιατρών και νοσηλευτών, να ανοίξουν όλα τα νοσοκομεία. – Να σταματήσει ο πόλεμος. – Να σταματήσει άμεσα η ακρίβεια. – Να δοθούν στα ταμεία οι οικονομικές ενισχύσεις. Οι συνταξιούχοι προανήγγειλαν νέες δυναμικές κινητοποιήσεις και κάλεσαν σε νέα δυναμικότερη, μαζική συμμετοχή. Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Τρίπολης και επίδοση ψηφίσματος με τα αιτήματά τους στην Περιφέρεια Πελοπονήσου.

Πηγή: www.drt915.gr

About Μαρία Νικολοπούλου