Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δ.Πρωτοπαπάς”αδιανόητο ο Δήμαρχος να ζητάει από τον πρωθυπουργό “μεσολάβηση” για τα αυτονόητα”

Δ.Πρωτοπαπάς”αδιανόητο ο Δήμαρχος να ζητάει από τον πρωθυπουργό “μεσολάβηση” για τα αυτονόητα”
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
————————————————————————–
Βλέποντας τα βίντεο της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κορινθία έχω να παρατηρήσω τα εξής :
1)Σε επίπεδο Δημάρχου φάνηκε ξεκάθαρα το έλλειμμα πολιτικής βούλησης και η κακή προετοιμασία ώστε να τεθούν τα πιο σοβαρά θέματα στον πρωθυπουργό,χωρίς να υποβαθμίζω αυτά που ετέθησαν.
2)Αντί να ζητάμε ο πρωθυπουργός να είναι απλά μεσολαβητής για μεταγραφή τίτλων των μπαζωμάτων του Αγ.Νικολάου, η’ ακόμα για το που θα αποθηκεύσουμε την άμμο από τις εκσκαφές του λιμανιού, θα μπορούσε να τεθεί το θέμα του στρατοπέδου,του διοικητηρίου,των απορριμάτων,της ανάπτυξης της περιοχής και ιδιαίτερα της Αρχαίας Κορίνθου κ.λ.π. που είναι ουσιαστικότερα και εχουν προτεραιότητα κατά την άποψή μου.
3)Είναι αδιανόητο ένας Δήμαρχος να ζητεί από τον πρωθυπουργό της χώρας <μεσολάβηση>για να κάνουν οι υπηρεσίες το αυτονόητο. Αδιανόητο είναι να μην υπάρχει προσυνεννόηση με τους βουλευτές του νομού μας. Αδιανόητο επίσης ο πρωθυπουργός της χώρας να μη γνωρίζει ότι η διώρυγα της Κορίνθου είναι κλειστή.
4)Τόσο για τον Δήμο Κορινθίων όσο και για την ευρύτερη περιοχή,δεν υπήρξε κάποια συνταρακτική ανακοίνωση σε σχέση με αναπτυξιακά έργα.Ελλιπής προετοιμασία μεταξύ βουλευτών και Δημάρχου ; Προφανώς θα πρέπει να υπάρξει απάντηση διότι η περιοχή μας δε φαίνεται να είναι στον αναπτυξιακό χάρτη.

About Μαρία Νικολοπούλου