Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Νίκη Ν. Ανδρουλάκη, με Γ. Παπανδρέου η «μάχη» στον β’ γύρο

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Νίκη Ν. Ανδρουλάκη, με Γ. Παπανδρέου η «μάχη» στον β’ γύρο

Με πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, ενώ ακολουθεί, με διαφορά περίπου 9 μονάδων, ο Γιώργος Παπανδρέου. Οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα αναμετρηθούν στον δεύτερο εκλογικό γύρο την ερχόμενη Κυριακή.  Στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 

Τη δέσμευσή του για ανανέωση του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε ο Ν. Ανδρουλάκης.«Δύναμή μου η βάση της παράταξης» σημείωσε.

«Την άλλη Κυριακή όσοι μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους, αποφασίζουν για την τύχη της παράταξης» δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους και τους κάλεσε στη μάχη της ερχόμενης Κυριακής.

«Το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά με σεμνότητα και ενότητα» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ευχαρίστησε τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές.

Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό που κυμαίνεται κοντά στο 37%, ενώ Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος «μάχονται» για τη δεύτερη θέση, με τον πρώτο να βρίσκεται μπροστά κατά 2 περίπου μονάδες. Έπονται Παύλος ΧρηστίδηςΧάρης Καστανίδης και Παύλος Γερουλάνος. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το ισχυρό προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη ενδέχεται να του εξασφαλίζει μεγάλο πλεονέκτημα και για την εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής.

 

Ανδρέας Λοβέρδος: Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν. ΤΟ ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά με σεμνότητα και ενότητα.

Γ. Παπανδρέου: Την άλλη Κυριακή όσοι μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους, αποφασίζουν για την τύχη της παραταξης. Αποφασίζουν για την πορεία και το μέλλον της παράταξης. Σας ευχαριστώ όλους και σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής.

ertnews.gr

 

About Μαρία Νικολοπούλου